• Καμίνης:Το πείραμα πρέπει να πετύχει

  3:41 μμ, Κυριακή 30 Δεκ 2012 3:41 μμ, Κυριακή 30 Δεκ 2012

  Καμίνης:Το πείραμα πρέπει να πετύχει

  Το ζητούμενο είναι να καρποφορήσουν οι θυσίες του ελληνικού λαού και η κυβέρνηση συνεργασίας να κινηθεί σε άξονες ανάπτυξης, προκειμένου να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, δηλώνει ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης σε συνέντευξη στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος» της Κύπρου.

  Ο κ. Καμίνης τονίζει ότι, για τον χρόνο που φεύγει, το πιο σημαντικό, για την Ελλάδα,είναι η εξασφάλιση της θέσης της στο ευρώ.

  Ο Δήμαρχος Αθηναίων δίνει μεγάλη έμφαση και στην συνεργασία στο επίπεδο των πολιτικών κομμάτων. « Θεωρώ ότι είναι ένα πείραμα που πρέπει να πετύχει, όχι μόνο για τους Έλληνες, αλλά και για το πέρασμα της Ελλάδας σε μία εποχή συγκλίσεων, που άργησε να έρθει και που ήρθε, μόνο όταν φτάσαμε ένα βήμα πριν τον γκρεμό», αναφέρει.

  Ενώ, επισημαίνει ότι η έλλειψη σεβασμού στους νόμους, όσο ατελείς και αν είναι κάποιοι από αυτούς, «έχει συμβάλει καθοριστικά στο να βρίσκεται η Ελλάδα, αλλά και η πόλη της Αθήνας, εδώ που βρίσκεται σήμερα».

  Αναφορικά με τον Δήμο Αθηναίων υπογραμμίζει ότι κάνουμε τη δουλειά μας καλύτερα από πριν, ενώ έχουν μειωθεί κατά 60% οι κρατικοί πόροι, και τα έσοδά από τα δημοτικά τέλη και τις διοικητικές παραβάσεις, έχουν μειωθεί περισσότερο από 30%.

  Ο δήμαρχος Αθηναίων δηλώνει ότι ,είναι « σε ανοιχτή γραμμή», με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Κύπρο, και διαβεβαιώνει ότι «όσο δίπλα μας βρέθηκαν στις δύσκολες στιγμές της πόλης της Αθήνας κα της χώρας, τόσο δίπλα θέλουμε να βρεθούμε και εμείς, αν το χρειαστούν». «Ανταλλάσσουμε εμπειρίες και τεχνογνωσία τόσο σε διμερές όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο», αναφέρει ο κ. Καμίνης και προσθέτει ότι «αποτελεί πεποίθηση του, πως οι εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης τις περισσότερες φορές μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους πολύ πιο εύκολα και αποδοτικά».

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα