Βενιζέλος:Χρονιά ανάκαμψης το 2013

Βενιζέλος:Χρονιά ανάκαμψης το 2013

 

«Αυτό που συνέβη στην πατρίδα μας τα τρία τελευταία χρόνια είναι ότι βρεθήκαμε, ξαφνικά και δυστυχώς απροετοίμαστοι, αντιμέτωποι με όλα τα προβλήματα που είχε συσσωρεύσει η μεταπολεμική (και όχι μόνο μεταπολιτευτική) πορεία και ανάπτυξη της χώρας», αναφέρει σε άρθρο του στην εφημερίδα «ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνεχίζει το άρθρο του λέγοντας ότι «είναι εντυπωσιακό ότι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες κατορθώσαμε, με βαριές θυσίες, να θέσουμε υπό έλεγχο την πολυεπίπεδη αυτή κρίση μέσα σε μόλις τρία χρόνια».

«Ξέρουμε πολύ καλά ότι η κρίση δεν τελείωσε ακόμη και ότι τα πράγματα είναι δύσκολα για κάθε οικογένεια», τονίζει ο κ. Βενιζέλος, προσθέτοντας ότι «όμως όλοι ξέρουμε ότι άλλαξε ήδη το πλαίσιο μέσα στο οποίο κινείται η χώρα».

«Η Ελλάδα ανακάμπτει», σημειώνει στο άρθρο του ο Ευάγγελος Βενιζέλος, υπογραμμίζοντας ότι το πρώτο εξάμηνο του 2013 θα είναι δύσκολο και ελπιδοφόρο».

«Θα είναι το εξάμηνο του απεγκλωβισμού από τον φαύλο κύκλο της ύφεσης. Εμείς ως ΠΑΣΟΚ, ξέρουμε ότι μόλις καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός της δυσαρέσκειας και η χώρα βρει το δρόμο και τα δυναμισμό της, θα αξιολογηθούν δίκαια οι δύσκολες αλλά εθνικά και κοινωνικά υπεύθυνες επιλογές μας. Το 2013 θα είναι η χρονιά της εθνικής ανάκαμψης, άρα και της δικής μας πολιτικής ανάκαμψης», καταλήγει ο κ. Βενιζέλος.

 

Διαβάστε αναλυτικα όλο το άρθρο του Ευάγγελου Βενιζέλου

 

 

 

 

Πηγή: ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ