ΠΑΣΟΚ:Πήρε στον λαιμό του την παράταξη

ΠΑΣΟΚ:Πήρε στον λαιμό του την παράταξη

 

Έπειτα από την εμπλοκή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στην υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ», στην Ιπποκράτους θεωρούν ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών «πήρε στο λαιμό του» όλη την παράταξη. Σύμφωνα με το MEGA, υποστηρίζουν ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου ενώ έβλεπε ότι με αφορμή την υπόθεση της «λίστα Λαγκάρντ», το κόμμα κατέρρεε δημοσκοπικά, δεν μιλούσε.

Σύμφωνα με το MEGA, τονίζουν στο ΠΑΣΟΚ ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου πρέπει να μιλήσει έστω και την ύστατη στιγμή και να παραδεχθεί την εμπλοκή του.

Αναφορικά με τις κινήσεις και τον χειρισμό του Ευάγγελου Βενιζέλου, αισθάνονται δικαιωμένοι. Θεωρούν ότι οι προηγούμενες κινήσεις που είχαν ως στόχο προσωπικά τον κ. Βενιζέλο, σιγά σιγά αποκαλύπτονται.

Σύμφωνα με το MEGA, κύκλοι του ΠΑΣΟΚ επισημαίνουν ότι δικαιώθηκαν οι χειρισμοί που έγιναν, γιατί όταν άκουσαν ότι πίσω από τα ονόματα ήταν ο κ. Παπακωνσταντίνου, τόνιζαν ότι αν δεν είχε στείλει ο κ. Βενιζέλος το στικάκι στο Μέγαρο Μαξίμου και από κει είχε πάει στους Οικονομικούς Εισαγγελείς, δε θα μάθαινε κανείς ότι αλλοιώθηκε η «λίστα Λαγκάρντ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ