Έδωσαν τη “λίστα Λαγκάρντ” στα κόμματα

Έδωσαν τη “λίστα Λαγκάρντ” στα κόμματα

 

Στη νομοθετική υπηρεσία της βουλής βρίσκεται ήδη ο φάκελος με την αυθεντική «λίστα Λαγκάρντ» και το πόρισμα των οικονομικών Εισαγγελέων σχετικά με το θέμα της αλλοίωσης της λίστας,

Σύμφωνα με πληροφορίες η δικογραφία είναι ένα μεγάλο ντοσιέ και στη νομοθετική υπηρεσία της Βουλής οι εκπρόσωποι των κομμάτων έχουν τη δυνατότητα να την μελετούν.

Μάλιστα, λόγω της σπουδαιότητας της υπόθεσης οι εκπρόσωποι των κομμάτων, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δικαιούνται, όχι μόνο να μελετήσουν τη δικογραφία, αλλά μπορούν επίσης να λάβουν και ένα αντίγραφό της.

Η επίσημη ανακοίνωση της Βουλής, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Παρελήφθη από τη Βουλή των Ελλήνων ο φάκελος με τα στοιχεία της δικογραφίας για την λίστα Λαγκάρντ. Αμέσως ενημερώθηκαν τα κόμματα και υπάρχει άμεση πρόσβαση στα στοιχεία του φακέλου ώστε να ενημερωθούν πλήρως».

 

Ακολουθεί το έγγραφο του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Νίκο Παντελή προς τον πρόεδρο της Βουλής, με το οποίο διαβιβάζει  «δια του κ. υπουργού Δικαιοσύνης» Αντώνη Ρουπακιώτη, διαβιβάζει την αξιολόγηση των δύο οικονομικών εισαγγελέων Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης 

 

 Διέγραψαν από το ΠΑΣΟΚ τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου

 

 

Αρνείται τα πάντα ο Παπακωνσταντίνου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ