Δηλώσεις Καρατζαφέρη

“Βρισκόμαστε στη μέση μιας μεγάλης μάχης και μέχρι στιγμής, τα πράγματα εξελίσσονται ικανοποιητικά”, είπε πριν από λίγο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, μετά το πέρας της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του κόμματος, με τη συμμετοχή των κυβερνητικών στελεχών του κόμματός του και συνεργατών του.

“Δόθηκε μια σκληρή μάχη από πλευράς κυβέρνησης με τη συμπαράσταση των πολιτικών αρχηγών. Ο κ. Σαμαράς κι εγώ εμμείναμε σε ορισμένα πράγματα. Η πολιτική των ισοδυνάμων που προτείναμε φαίνεται να βρίσκει ανταπόκριση” είπε ο κ. Καρατζαφέρης.

Εξέφρασε την πεποίθηση ότι τελικά θα σωθούν ο 13ος και 14ος μισθός, παρά την εμμονή της τρόικας με το συγκεκριμένο ζήτημα. Πρόσθεσε ότι “δώσαμε μάχη και πετύχαμε να μην υπάρξει αύξηση των αντικειμενικών αξιών” και ότι ο ίδιος επέμενε μέχρι την τελευταία στιγμή να μην τεθεί θέμα πόθεν έσχες για την κατοικία.

“Ζήτησαν 25% μείωση του εφάπαξ. Ήμασταν αμετακίνητοι και είπαμε ότι αυτό δεν μπορεί να συμβεί. Δίνουμε μάχη για τις επικουρικές. Το κεφάλαιο αυτό δεν έχει κλείσει” είπε ο κ.Καρατζαφέρης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ