Μπίστης: Έπονται κι άλλες φούσκες

Μπίστης: Έπονται κι άλλες φούσκες

«Εσκασε η πρώτη κομματική φούσκα, αυτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων» γράφει -μεταξύ άλλων- ο εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Νίκος Μπίστης, στο σημερινό Εθνος.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από το άρθρο του κ. Μπίστη:

«Ξέραμε για τη φούσκα στις μετοχές και τα ακίνητα. Την περασμένη βδομάδα έσκασε η πρώτη κομματική φούσκα, των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Μερικοί αντιμετώπισαν το φαινόμενο με θυμηδία παρακολουθώντας το δημόσιο «ξεκατίνιασμα». Χρήζει σοβαρότερης προσέγγισης γιατί έπονται και άλλες φούσκες.

Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες είναι κόμμα που προέκυψε από το κατακάθι της ΝΔ, όταν η τελευταία συμμετείχε στον διαγωνισμό αντιμνημονιακής ρητορικής. Δεν πρέπει να εκπλήσσει κανένα η βαναυσότητα της εσωτερικής σύγκρουσης. Αυτός ήταν πάντα ο τρόπος με τον οποίο εκφραζόταν και δρούσε αυτό το κόμμα.

Με πρακτικές υποκόσμου (non paper), με ορολογία που πολλές φορές τη ζήλευε και η Χρυσή Αυγή, με γραφικές και ασυνάρτητες συμπεριφορές, αιωρούμενοι από τη δραχμή στο δολάριο, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες ήταν ό,τι ακριβώς καταγγέλλουν με μεγάλη καθυστέρηση -και αφού έδωσαν επανειλημμένα πολιτική κάλυψη στον Καμμένο- όσοι σήμερα αποχωρούν καταγγέλλοντας και καταγγελλόμενοι».

 

Πηγή: Εθνος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ