Κουίκ:Όποιος δεν αντέχει να φύγει

Κουίκ:Όποιος δεν αντέχει να φύγει

“Όποιος δεν αντέχει να είναι πιστός στις αρχές των Ανεξάρτητων Ελλήνων να φύγει μέσα στο επόμενο 24ωρο” δήλωσε ο  Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος Τέρενς Κουίκ από την Κέρκυρα όπου βρίσκεται.

“Ο νόμος της φύσης προβλέπει ότι μετά τη μπόρα έρχεται η νηνεμία. Μόνο που για τους Ανεξάρτητους Έλληνες αυτή η αλληλουχία δεν ισχύει. Η νηνεμία η δική μας θα γίνει μπόρα, θα γίνει καταιγίδα πάνω από εκείνους που πιστεύουν ότι μπορούν να συνεχίσουν να ποδηγετούν την Ελλάδα”, τόνισε ο κ. Κουίκ.

 

“Οι 18 Βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που παραμένουν ακόμα πιο δυναμικά η τέταρτη ισχυρή Κοινοβουλευτική Ομάδα, πιστοί στην Ιδρυτική Διακήρυξη και την Εθνική Αντιπρόταση που παρουσίασαν προεκλογικά και που χωρίς εκπτώσεις ή αλλοιώσεις υπηρετούν και θα εξακολουθούν να υπηρετούν, είναι έτοιμοι για ακόμα περισσότερους αγώνες, μαζί με όλες εκείνες και εκείνους τους πατριώτες που μας ανεβάζουν συνέχεια και δημοσκοπικά και ουσιαστικά.

 Τα ευρήματα της νέας δημοσκόπησης που παρουσιάστηκε χθες, δείχνουν ότι οι Έλληνες πολίτες που δεν θέλουν να είναι κάτοικοι κομματικών πολυκατοικιών, αναδεικνύουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες ως την πλέον αξιόπιστη, συνεπή και ανυποχώρητη ανερχόμενη κινηματική πολιτική δύναμη”, επεσήμανε.

 

“Κάποιοι που νόμισαν ότι θα δημιουργήσουν επικοινωνιακό μειονέκτημα στους Ανεξάρτητους Έλληνες” , υπογράμμισε ο κ. Κουίκ, “κατάφεραν να τους προσδώσουν τα μέγιστα πλεονεκτήματα, με τα οποία θα βαδίσουν σε ένα πρωτόγνωρο ιστορικό Ιδρυτικό Συνέδριο στα τέλη Απριλίου, που ανήγγειλε ο Πρόεδρός μας Πάνος Καμμένος, με απόλυτα ανοιχτές διαδικασίες”.

 

Ερωτηθείς σχετικά με τις σημερινές αποχωρήσεις στελεχών, ο Τέρενς Κουίκ απάντησε:

“Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο. Ο ύψιστος κριτής είναι όλοι εκείνοι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες που πολλαπλασιάζονται συσπειρωμένοι δίπλα μας.

Και επειδή το επικοινωνιακό παιχνίδι το ξέρω αρκετά καλά, το μόνο που συμβουλεύω είναι ότι όποιος άλλος δεν αντέχει να είναι στις τάξεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων , να φύγει μέσα στις επόμενες 24 ώρες για να τελειώνουμε μια και καλή με όλο αυτό το σόου.

Θα τους αναπληρώσουν πολλαπλασίως περισσότεροι Ελληνίδες και Ελληνες με γνήσια αντιμνημονιακή συνείδηση”.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ