Νέα παραίτηση στους Ανεξάρτητους Έλληνες

Νέα παραίτηση στους Ανεξάρτητους Έλληνες

Ακόμα ένα στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπέβαλε την παραίτησή του. Πρόκειται για τον πολιτευτή Αχαΐας Γιώργο Λεβαντή, ο οποίος στην ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί την αποχώρησή του αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ως μέλος των Ανεξάρτητων Ελλήνων οι πρωτοβουλίες και προτάσεις του “αντιμετωπίστηκαν κατά κανόνα με  άρνηση και αδιαφορία”.

 

“Για λόγους προσωπικούς και μετά όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες στο κίνημα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, υποβάλλω την παραίτησή μου, από τον τομέα Ναυτιλίας του κινήματος και από το κίνημα. Είναι αυτονόητο ότι παραμένω στη διάθεση της Πατρίδας μου και των Αχαιών Συμπολιτών μου που στις τελευταίες εκλογές με τίμησαν με την ψήφο τους και τους ευχαριστώ για αυτό από την καρδία μου”, τονίζει ο κ. Λεβαντής.

“Θα αγωνιστώ εφεξής από τον δικό μου τομέα, για τις Αρχές μου, την Οικογένεια μου, την Πατρίδα μου, το χαμένο όραμα και την χαμένη ελπίδα, ώστε να διασωθεί αυτός ο τόπος….. όχι για εμάς αλλά για τα παιδιά μας…..Ευελπιστώ σαν ενεργός πολίτης να έχω περισσότερες ευκαιρίες συμμετοχής και προσφοράς στον τόπο και το λαό μας, καθώς ως μέλος των Ανεξαρτήτων ελλήνων, Πολιτευτής και Ιδρυτικό Μέλος οι πρωτοβουλίες και προτάσεις μου αντιμετωπίστηκαν κατά κανόνα με

άρνηση και αδιαφορία…”, προσθέτει.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ