Η Χρυσή Αυγή υπέρ της Παπαχρήστου

Η Χρυσή Αυγή υπέρ της Παπαχρήστου

 

Η βουλή τίμησε σήμερα τους Ολυμπιονίκες με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Ηλιόπουλο να υπερασπίζεται την Βούλα Παπαχρήστου κάνοντας λόγο για άδικο αποκλεισμό. «Είναι υποκριτική η απόδοση τιμής στους Ολυμπιονίκες την ίδια ώρα που κλείνουν γυμναστήρια και κολυμβητήρια επειδή δεν έχουν χρήματα για το πετρέλαιο», δήλωσε ο κ. Ηλιόπουλος και πρόσθεσε:

«Η συνεισφορά του κράτους στους αθλητές που αγωνίστηκαν για την Ολυμπιάδα του 2012 ξεκίνησε σπουδαία με τον άδικο αποκλεισμό της Βούλας Παπαχρήστου για να συνεχιστεί με τις 75.000 λίρες που ξοδεύτηκαν για να δεξιωθούν εκείνοι που την απέκλεισαν».

Τις αντίξοες συνθήκες μέσα στις οποίες προπονούνται οι Έλληνες αθλητές, αλλά και την ανάγκη να ενισχυθεί ο τομέας του αθλητισμού, έστω και αν η οικονομική κρίση αφήνει περιορισμένα περιθώρια, αναγνώρισε σύσσωμη η Βουλή, κατά τη διάρκεια ειδικής συνεδρίασης στην οποία τιμήθηκαν οι Έλληνες Ολυμπιονίκες των Αγώνων του Λονδίνου, στους οποίους απονεμήθηκαν χρυσά και αργυρά μετάλλια με την παράσταση του Θεού του αγώνα σε τετράδραχμο της Σκοπέλου του 5ου αιώνα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ