Παπαδόπουλος:Καμία συζήτηση με το ΠΑΣΟΚ

Παπαδόπουλος:Καμία συζήτηση με το ΠΑΣΟΚ

 

«Δεν υπάρχει ούτε στο προσκήνιο, ούτε παρασκηνιακά καμία συζήτηση με το ΠΑΣΟΚ», ανέφερε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, συμπληρώνοντας ότι «δεν υπάρχει κάτι περισσότερο, τουλάχιστον σε πρώτη φάση».

«Εμείς παρακολουθούμε και καταγράφουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την κινητικότητα και τις κινήσεις που υπάρχουν», επισήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜ.ΑΡ. , σημειώνοντας ότι «δεν υπάρχει κάτι περισσότερο μέχρι στιγμής, υπάρχουν μόνο σκέψεις που έχουν κατατεθεί στο εσωτερικό μας».

Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος σχολίασε το ποσοστό της ΔΗΜ.ΑΡ, σύμφωνα με τις εξαμηνιαίες τάσεις της MRB, υπογραμμίζοντας ότι «η συντριπτική πλειονότητα των ψηφοφόρων του κόμματος καταρχάς επικροτεί την επιλογή της συμμετοχής μας στην κυβέρνηση».

«Αυτή η κυβέρνηση έχει πάρει τα πιο επώδυνα μέτρα και την ίδια ώρα η ΔΗΜ.ΑΡ. καταγράφει αξιοσημείωτη σταθερότητα. Σύντομα θα φανούν τα οφέλη αυτής της πολιτικής και τα ποσοστά της ΔΗΜ.ΑΡ. ενδεχομένως παρουσιάσουν αύξηση», κατέληξε ο κ. Παπαδόπουλος.

 

Ακούστε το ηχητικό:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ