Κόντρα Χρυσής Αυγής-Κεδίκογλου

Κόντρα Χρυσής Αυγής-Κεδίκογλου

Την αντίδραση της Χρυσής Αυγής προκάλεσε η δήλωση του Σίμου Κεδίκογλου, ο οποίος χαρακτήρισε την Οργάνωση “πρόσκαιρο φαινόμενο”. “Φερέφωνο των τοκογλύφων πιστωτών” χαρακτήρισε από την πλευρά της η Χρυσή Αυγή την ΝΔ.

 

“Η Χρυσή Αυγή είναι ένα μαζικό, λαϊκό Κίνημα με Ιδεολογία και πολιτικές θέσεις. Η ραγδαία άνοδός μας δε σταματά παρά την πολεμική ολόκληρου του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος. Η Νέα Δημοκρατία είναι φερέφωνο των τοκογλύφων πιστωτών, έχει διαλύσει τη χώρα, ως κόμμα καταρρέει και οδεύει προς μονοψήφια ποσοστά”, αναφέρει στην ανακοίνωσή της  Χρυσή Αυγή.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, σε ομιλία του, ενώπιον 36 Ευρωπαίων δημοσιογράφων την Τρίτη, αναφέρθηκε και στην Χρυσή Αυγή λέγοντας ότι «τα άκρα καταλύουν τη δημοκρατία», αλλά «θα μας βρουν απέναντι».

«Σύντομα θα λάβουν το μήνυμα ότι δεν θα τους περάσει. Θα υπάρξει μηδενική ανοχή σε κάθε έκνομη ενέργεια» τόνισε και αναφερόμενος στην Χρυσή Αυγή πρόσθεσε ότι είναι ένα πρόσκαιρο φαινόμενο, που η κοινωνία θα το αποβάλει και εμείς οι πολιτικοί θα κάνουμε το καθήκον μας.

«Αν πολεμήσουμε την ανεργία η Χρυσή Αυγή θα χάσει το μεγαλύτερο της σύμμαχο» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κεδίκογλου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ