Θερμή υποδοχή σε Σαμαρά από τον Βαυαρό

Θερμή υποδοχή σε Σαμαρά από τον Βαυαρό 

 

Θερμή υποδοχή στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά επεφύλαξε ο Χορστ Ζεεχόφερ, πρωθυπουργός της Βαυαρίας και Αρχηγός των Γερμανών Χριστιανοκοινωνιστών (CDU) απόψε στο Παλάτι του Πρίγκιπα Καρόλου, στο χιονισμένο Μόναχο.

 

Ο κ. Σαμαράς υπέγραψε στο βιβλίο επισκεπτών και αυτή την ώρα παρακάθεται σε δείπνο εργασίας. Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης, ο σύμβουλός του Χρύσανθος Λαζαρίδης, ο σύμβουλός επί διεθνών θεμάτων Σταύρος Παπασταύρου, ο Έλληνας Πρέσβης στο Βερολίνο Δημήτρης Ράλλης, ο Διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Πρέσβης Σταύρος Βασιλόπουλος, η Γενική Πρόξενος στο Μόναχο Σοφία Γραμματά και ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης.

 

Από την πλευρά των Βαυαρών, στο δείπνο συμμετέχουν οι υπουργοί του κρατιδίου Μάρτιν Τσάιλ (Οικονομίας και Υποδομών), Εμίλια Μούλερ (Ευρωπαϊκών Υποθέσεων) και Κριστίνε Χάντερτάουερ (Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων), ο αντιπρόεδρος του τοπικού κοινοβουλίου Ράινχολντ Μπόκλετ, ο επικεφαλής των βουλευτών της CSU Μάρκους Φέρμπερ, ο καθηγητής Έριχ Γκράιπλ και ο Σταύρος Κωνσταντινίδης, στέλεχος των Χριστιανοκοινωνιστών.

 

Οι κκ Σαμαράς και Ζεεχόφερ αναμένεται να κάνουν δηλώσεις στον Τύπο στις 20.00 (τοπική ώρα).-

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ