Καμμένος: Ο Σαμαράς συγκαλύπτει τον Γιώργο

Καμμένος: Ο Σαμαράς συγκαλύπτει τον Γιώργο

«Ο Αντώνης Σαμαράς γνώριζε τις καταγγελίες για τα CDS» λέει σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά ο Πάνος Καμμένος, ενώ χρεώνει ευθέως τόσο στον πρωθυπουργό, όσο και στον Ευάγγελο Βενιζέλο την άνοδο της Χρυσής Αυγής.

Ο ιδρυτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων τονίζει πως «η δυνατότητα τιτλοποίησης του πετρελαίου και του φυσικού αερίου σε δολάρια θα δημιουργήσει ένα δολαριακό μαξιλάρι ασφαλείας της ελληνικής οικονομίας».

Για πιθανή συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, λέει: «Δεν μιλάει πια για διαγραφή χρέους. Εμείς πιστεύουμε ότι με τοκογλύφους δεν διαπραγματεύεσαι, αλλά προφυλάσσεις την εθνική σου κυριαρχία. Αυτό μας απομακρύνει από μια πιθανότητα συνεργασίας».

Για ζυμώσεις με βουλευτές της ΝΔ: «Για να ενταχθούν στην Κοινοβουλευτική μας Ομάδα θα πρέπει να μην έχουν ψηφίσει το μνημόνιο ή να έχουν μετανοήσει για τη στάση που κράτησαν. Σε αυτή την περίπτωση βέβαια μιλάμε για συνεργασία και όχι για ένταξη στους Ανεξάρτητους Ελληνες».

Για τη Χρυσή Αυγή: «Είναι ένα κόμμα με τις φωτογραφίες του Χίτλερ και τη σβάστικα αναρτημένη στα γραφεί του. Δεν έχουν καμία σχέση με την πατριωτική δεξιά. H νομιμοποίησή της έγινε όταν οι κ.κ. Σαμαράς, Βενιζέλος ενέταξαν παλιούς καθοδηγητές της στην κυβέρνηση Παπαδήμου» είπε “φωτογραφίζοντας” τον κ. Βορίδη, κάνοντας λόγο για «πολιτική των τσεκουριών».

 

Πηγή: Παραπολιτικά

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ