Γεννηματά: ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ παίζουν με τη φωτιά

Γεννηματά: ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ παίζουν με τη φωτιά

«Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να μη ξαναζήσουμε μια τέτοια στιγμή κρατικής βίας», τονίζει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, με αφορμή την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

«Σήμερα που δίνουμε τον αγώνα κατά του εκφασισμού της κοινωνίας», προσθέτει η κ. Γεννηματά, «όλα τα κόμματα, ο πολιτικός και πνευματικός κόσμος να μη πυροδοτούν με δηλώσεις και με πράξεις το ήδη τεταμένο κλίμα».

Επικρίνει τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ καταλογίζοντάς τους ότι «παίζουν με τη φωτιά, με στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων» και καλεί τα δύο κόμματα «να αποσύρουν τις εμπρηστικές τους δηλώσεις».

«Η Ελλάδα», επισημαίνει η κ. Γεννηματά, «έχει ζήσει και γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει διχασμός».

«Η πατρίδα μας αγωνίζεται για να βγει πιο δυνατή από αυτή τη δοκιμασία. Είναι  επιτακτική η ανάγκη για τη διαμόρφωση ενός εθνικού σχεδίου που θα ενώσει όλες τις Ελληνίδες, όλους τους Έλληνες με πρώτους και πάνω από όλους τους νέους.

Ένα εθνικό σχέδιο, ένας  κοινός σκοπός που πρέπει να υπηρετήσουμε,  για να βγει η χώρα από την κρίση και να ξαναγίνει η Ελλάδα δυνατή και αξιοσέβαστη στην Ευρώπη και στον κόσμο», καταλήγει η κ. Γεννηματά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ