“Είμαι περήφανος για τις Ένοπλες Δυνάμεις”

“Είμαι περήφανος για τις Ένοπλες Δυνάμεις”

 

«Έργο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδος δεν είναι ο πόλεμος, είναι η διαφύλαξη της Ειρήνης. Για αυτό παλεύουμε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας καθημερινά, διαχρονικά», ανέφερε ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος παρευρέθη στον εορτασμό της Προστάτιδας του Πυροβολικού Αγίας Βαρβάρας, στη Σχολή Πυροβολικού στη Νέα Πέραμο, Αττικής.

«Για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε την Ειρήνη, πρέπει να έχουμε μεγάλη αποτρεπτική ικανότητα, πρέπει η ισχύς μας να είναι ορατή και δεδομένη, ώστε η Ελλάδα να εμπνέει τον σεβασμό και την εκτίμηση σε φίλους και εχθρούς, σε καλούς και κακούς γείτονες», τόνισε ο υπουργός ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, συμπληρώνοντας ότι «η προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδος στην Ελλάδα, στο Έθνος, στο λαό μας, είναι τεράστια».

Ο κ. Παναγιωτόπουλος δήλωσε «περήφανος» για τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας επισημαίνοντας ότι «είμαστε περήφανοι ως Έλληνες για το αξιόμαχο, την υψηλή επιχειρησιακή τους ετοιμότητα, το φρόνημά τους, το ήθος τους, την προσήλωσή τους στην πατρίδα, στο Έθνος, στο Σύνταγμα, στο καθήκον».

«Εάν θέλουμε ο λαός μας να φέρει σε πέρας την τιτάνια προσπάθεια για να μπορέσει η χώρα να σωθεί και να σταθεί όρθια από τον οικονομικό πόλεμο που της επιβλήθηκε από τις αγορές, για να μπορέσουν να πιάσουν τόπο οι θυσίες του Ελληνικού Λαού, πρέπει να υπάρξει μία απαραίτητη προϋπόθεση: Να έχουμε ασφάλεια, σταθερότητα», κατέληξε ο υπουργός.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ