Ξυνίδης:Να γίνει ανοιχτό συνέδριο

Ξυνίδης:Να γίνει ανοιχτό συνέδριο

Στις εσωκομματικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ ο πρώην υπουργός Σωκράτης Ξυνίδης, επισημαίνοντας την ανάγκη να γίνει ένα ανοιχτό συνέδριο ώστε να μπορέσει να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές και να συνεχίσει να αποτελεί παράγοντα σταθερότητας κυβερνητικής και πολιτικής στη χώρα.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, ο κ. Ξυνίδης είπε : «Σήμερα το ΠΑΣΟΚ είναι αναγκαία προϋπόθεση σταθερότητας κυβερνητικής και πολιτικής στη χώρα, πρέπει μέσα από τον πιο αργό και δύσκολο δρόμο της σταδιακής αλλαγής του ΠΑΣΟΚ, να προχωρήσουμε. Για αυτό λέω ναι στο συνέδριο, όλα ανοιχτά σε ένα τόσο κρίσιμο συνέδριο, ένα αληθινό συνέδριο».

O Σωκράτης αναφέρθηκε και στο θέμα της λίστας Λαγκάρντ και επέρριψε ευθύνες στον οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη για το χειρισμό της υπόθεσης.

 « Ο κος Πεπόνης είναι οικονομικός εισαγγελέας ή είναι τροχονόμος δικογράφος; Ο κος Πεπόνης οφείλει να αναζητεί με μεγάλη προσοχή την αλήθεια. Είναι δυνατόν να στηρίζει μια δικογραφία στα μου είπαν, μου ξείπαν του κου Στασινόπουλου; …Είναι δυνατόν να μην ρώτησε τον κο Λέκκα; Τον ρώτησε ο κος Πεπόνης τον κο Λέκκα αν αληθεύει ότι το Μ.Π είναι Μαργαρίτα Παπανδρέου; Τώρα που ο Λέκκας διαψεύδει, θεωρεί ο κος Πεπόνης ότι έκανε αυτό που έπρεπε; …Στη δικογραφία υπάρχει άλλο στοιχείο;…» υπογράμμισε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ