Μαυραγάνης για το φορολογικό

Μαυραγάνης για το φορολογικό

 

Η κυβέρνηση θα κάνει το καλύτερο δυνατό για τους πολίτες, τόνισε ο υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης, μετά τη συνάντηση που είχαν στελέχη του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης με τον σύμβουλο του πρωθυπουργού, Χρύσανθο Λαζαρίδη, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με τον υφυπουργό, συζητήθηκαν και οι προτάσεις, που υπεβλήθησαν εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ και, όπως είπε, το φορολογικό θα συζητηθεί εκ νέου σε νέα συνάντηση του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Αναλυτικά η δήλωσή του κ. Μαυραγάνη:

«Είχαμε συνεργασία με τον Πρωθυπουργό. Συζητήσαμε προτάσεις και ιδέες τις οποίες θα εξετάσει με τον Υπουργό Οικονομικών, που επιστρέφει από το εξωτερικό. Συζητήσαμε επίσης και τις προτάσεις των άλλων δύο κομμάτων.

Να είστε βέβαιοι ότι η κυβέρνηση, κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, θα έχει την καλύτερη δυνατή πρόταση για τους Έλληνες πολίτες. Ευχαριστώ πολύ».

 

 

Αύριο, ο κ. Στουρνάρας θα συναντηθεί με εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ και στις 13:00 θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ