Ο Κρίτων τα “χώνει” στον Λοβέρδο

Ο Κρίτων τα “χώνει” στον Λοβέρδο

Μετά τις δηλώσεις του  αναφορικά με τις έρευνες για υδρογονάνθρακες στο Ιόνιο, ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κρίτων Αρσένης ασκεί κριτική στον Ανδρέα Λοβέρδο με ανάρτησή του στο Facebook.

“Ο Ανδρέας Λοβέρδος είπε στη χθεσινή του συνέντευξη ότι προτείνει την πλήρη κατάργηση του καθεστώτος αδειοδοτήσεων προκειμένου να έρθουν επενδύσεις. Εξειδίκευσε στη συνέχεια ότι θα μπορούσαμε να κρατήσουμε μόνο ό,τι έχει να κάνει με δημόσια τάξη και δημόσια υγεία, π.χ. χημικά και εκρηκτικά”, αναφέρει ο κ. Αρσένης.

“Θεωρώ αντίστοιχες πολιτικές τοποθετήσεις πρόχειρες. Η κατάργηση αδειοδότησης επενδύσεων δε θα φέρει ανάπτυξη. Μόνο τυχοδιώκτες επενδύουν σε χώρες χωρίς κανόνες. Αλλιώς η Αφρική θα ήταν πλούσια”, τονίζει.

“Η κατάργηση της αδειοδότησης επενδύσεων είναι παράνομη καθώς παραβιάζει το ευρωπαϊκό δίκαιο. Μας πηγαίνει ένα ακόμη βήμα μακρύτερα από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η λύση στην κρίση και την ανεργία είναι να σπάσουμε τον φαύλο κύκλο της προχειρότητας και της παραβίασης των κοινών μας κανόνων, που μας οδήγησαν στην κρίση”, καταλήγει ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ