Χατζηγάκης: Είμαστε κοντά στο χρόνο λήξης

Χατζηγάκης: Είμαστε κοντά στο χρόνο λήξης

Ο πρώην υπουργός, Σωτήρης Χατζηγάκης, επιμένει πως η Ελλάδα θα πρέπει να ξεφύγει από τον φαύλο κύκλο των «δόσεων» που την κάνουν να μοιάζει με… ναρκομανή που δεν μπορεί να ζήσει αλλιώς.

Σε δήλωσή του στο trikalavoice.gr επισημαίνει πως «είναι ανάγκη η χώρα να αποκτήσει ένα εθνικό σχέδιο προκειμένου να ξεπεράσει καταστάσεις, όπως αυτή, με τη δόση των 44 δισ. που δεν φέρνουν τίποτα άλλο από μια πρόσκαιρη ανακούφιση».

Ο κ. Χατζηγάκης, αφήνει αιχμές για την «πολιτική, η οποία δεν εμπνέει πια, ενώ την ίδια ώρα ο λαός μας παραπαίει. Η κοινωνία είναι αναστατωμένη και δεν φαίνεται να μπορεί να βγει από μια βαθιά ηττοπάθεια, στην οποία έχει περιπέσει τα τελευταία χρόνια. Ήδη, ο κόσμος καταλαβαίνει πως και τα χρήματα της δόσης αυτής, ελάχιστα θα τον βοηθήσουν και θα τον ανακουφίσουν».

Καταλήγει πως «η ιστορία, δηλαδή, των προηγουμένων «διασώσεων», επαναλαμβάνεται και πάλι ως φάρσα… Η μηχανική υποστήριξη δεν μπορεί να κρατήσει για πολύ ακόμα… Όλοι πρέπει να καταλάβουμε πως είμαστε κοντά στο χρόνο λήξης».

 

Πηγή: trikalavoice.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ