Τατσόπουλος:Κοιμήθηκα “ομοφυλόφιλος”και ξύπνησα “ομοφοβικός”

Τατσόπουλος:Κοιμήθηκα “ομοφυλόφιλος”και ξύπνησα “ομοφοβικός”

Σε όσους τον κατέκριναν, με αφορμή τη δήλωσή του ότι έχει “πηδήξει τη μισή Αθήνα” απαντά ο συγγραφέας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος.

Μιλώντας στο «Βήμα της Κυριακής», ο κ. Τατσόπουλος κάνει λόγο για μια προσφιλή τακτική της Χρυσής Αυγής να σπιλώνει αντιπάλους, σύμφωνα με τα δικά της αξιακά πρότυπα.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος εξαπολύει πυρά και κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι τον κατέκριναν χωρίς να μπουν στον κόπο να διαβάσουν όλη τη συνέντευξη.

“Κοιμήθηκα ‘ομοφυλόφιλος’ για τους χρυσαυγίτες και ξύπνησα ‘ομοφοβικός’ για κάποιους συντρόφους μου” αναφέρει.

 

Εξηγεί ότι στην περιβόητη συνέντευξη στο Crash θέλησε να χλευάσει τη μέθοδο του character assassination (να εξοντώνεις ηθικά τον αντίπαλο με ένα ψέμα και στη συνέχεια να τεκμηριώνεις το ψέμα σου με άλλο ψέμα).

“Αλιεύτηκε αυτή η διαβόητη φράση περί “μισής Αθήνας” και πλασαρίστηκε ως δήλωσή μου. Ήταν αρκετό για να ανοίξουν οι κρουνοί της παράνοιας”, λέει.

Ερωτηθείς εάν θα έπρεπε η Χρυσή Αυγή να τεθεί εκτός νόμου, ο κ. Τατσόπουλος αντιστρέφει το ερώτημα, τονίζοντας ότι δεν έπρεπε ποτέ να έχει τεθεί εντός νόμου.

“Ο Άρειος Πάγος θα έπρεπε να της έχει φράξει το δρόμο όταν ακόμα ήταν μια μικρή ναζιστική συμμορία με πλούσιο ποινικό μητρώο. Τώρα είναι πια αργά”, επισημαίνει.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ