Η κριτική των γυναικών του ΠΑΣΟΚ

Η κριτική των γυναικών του ΠΑΣΟΚ

Έντονη ήταν η κριτική των γυναικών του ΠΑΣΟΚ που πήραν το λόγο στη συνεδρίαση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου.

Η Θεοδώρα Τζάκρη, κάνοντας αποτίμηση για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει σήμερα το ΠΑΣΟΚ, εκτίμησε ότι ο λαός απορρίπτει το ΠΑΣΟΚ γιατί σύρθηκε, όπως είπε, από εγχώρια και εξωχώρια συμφέροντα και παραδόθηκε σε νεοφιλελεύθερες πολιτικές.

«Μπήκαμε σε μια κυβέρνηση όπου ο Αντώνης Σαμαράς κινείται ως κυρίαρχος κι εμείς ως επικυρωτές της πολιτικής του» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 «Οι πολίτες μάς έστειλαν τον “λογαριασμό”, αντέδρασαν στην αδράνεια και την ανικανότητα του ΠΑΣΟΚ να υπερασπιστεί το σπίτι του», είπε από την πλευρά της η Τόνια Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας την ανασύσταση της παράταξης ως «στοίχημα της επιβίωσης της δημοκρατίας» και «αναγκαιότητα για να βγάλουμε ομαλά τη χώρα από την κρίση». Επεσήμανε ακόμα ότι πρέπει «να βάλουμε διαχωριστικές γραμμές, να πούμε ξεκάθαρα το όραμα για τη νέα Ελλάδα».

Να υπάρξει γενναία αυτοκριτική, χωρίς όμως «αυτομαστιγώματα», καθώς επίσης και διακριτές πολιτικές σε επιμέρους θέματα και ξεκάθαρο ιδεολογικό στίγμα για μια ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατική παράταξη, ζήτησε εν όψει του συνεδρίου, η Νάντια Γιαννακοπούλου.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ