“Περιμένουμε τις λεπτομέρειες”

“Περιμένουμε τις λεπτομέρειες” 

 

«Η επιχειρηματική κοινότητα, περιμένει να ακούσει από την πολιτική ηγεσία, ποιες είναι οι προοπτικές για το μέλλον, με απόλυτες λεπτομέρειες», είπε στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή, στον Real fm, ο πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, Γιάννος Γραμματίδης.

Ο κ. Γραμματίδης, αναφερόμενος στο συνέδριο που διοργανώνει το επιμελητήριο, υπογράμμισε ότι «μέσα από τις εργασίες του συνεδρίου, η επιχειρηματική κοινότητα, θέλει να εξακριβώσει πως διαμορφώνεται το κλίμα, μετά τις αποφάσεις του Eurogroup, αλλά και τι μπορούν να περιμένουν από εδώ και πέρα και οι ίδιοι οι πολίτες».

Ο πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, ανέφερε ότι η επιτυχία της κυβέρνησης στο πρόσφατο Eurogroup, ήταν μεγάλη. Γιατί «μας δίνεται μία ανάσα, χρόνος και χώρος, για να ξεκινήσει η ανάπτυξη».

Χορηγοί του συνεδρίου, που θα γίνει στις 3 και 4 Δεκεμβρίου και στο οποίο θα συμμετέχουν οι πολιτικοί αρχηγοί, υπουργοί και επιχειρηματίες, είναι η εφημερίδα Real news, το ραδιόφωνο Real fm και η ιστοσελίδα real.gr.

Ακούστε το ηχητικό: 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ