Ντεμπούτο στην τηλεόραση με το ερωτικό θρίλερ “42°C” κάνει η Στεφανία Σωτηροπούλου

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Λάβετε θέσεις για μια ολοκαίνουργια, φιλόδοξη σειρά που έρχεται αποκλειστικά στην Cosmote-Tv, με all star cast που υπόσχεται να μας…κλέψει! Τη νέα αυτή σειρά μυθοπλασίας της «δαιμόνιας» Ναταλύ Δούκα, σκηνοθετεί ο πολυβραβευμένος Γιώργος Παπαβασιλείου και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους Χρήστο Λούλη [πάει για… double score μαζί με τον «Σιωπηλό δρόμο»!], Κατερίνα Λέχου, Έμιλυ Κολιανδρή, Αλέξανδρο Λογοθέτη. Τους νεαρούς της ιστορίας θα ντυθούν οι καίριοι Ναταλία Swiff, Κώστας Νικούλι, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Νικόλαος Ζεκίνογλου, Μαριέλλη Μανουδάκη, Σεμίρας Αμπατζόγλου, Μαρία- Θαλασσινή Μποστατζόγλου και Στεφανία Σωτηροπούλου! Η τελευταία, που σπουδάζει στο τρίτο έτος της δραματικής σχολής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδας, κάνει το ντεμπούτο της στο γυαλί με αυτή την εξαιρετικά υποσχόμενη σειρά που υπογράφουν σεναριακά οι Σέργιος Κωνσταντινίδης- Κάλλια Παπαδά. Την πρωτότυπη μουσική επένδυση έχει αναλάβει ο Σταύρος Μαρκόνης ενώ την εκτέλεση παραγωγής η πανίσχυρη Tanweer Productions.

Ένα έγκλημα που συντελείται κάτω από τον ελληνικό ήλιο, «ανοίγει» τον κύκλο των 8 επεισοδίων της σειράς. Μία οικογένεια και ολόκληρη η τοπική κοινωνία του νησιού κλονίζονται από τον απροσδόκητο θάνατο μιας έφηβης κοπέλας. Η ημέρα του θανάτου της είναι η ημέρα επιστροφής της αδελφής της, Λένας (Ναταλία Swift), η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με το τραγικό συμβάν: η αδερφή της νεκρή στην ίδια τοποθεσία που είχε εντοπιστεί η σωρός της μητέρας της, έξι χρόνια πριν. Σύμπτωση ή προμελετημένη πράξη; Στην προσπάθειά της να ανακαλύψει τους υπεύθυνους, η Λένα θα βρει ένα σύμμαχο στο πρόσωπο του εφηβικού της έρωτα, του Νίκου (Κώστας Νικούλι), ενώ θα έρθει αντιμέτωπη με την οικογένειά της, με μυστικά και μνήμες να επιστρέφουν για να την στοιχειώσουν.

Σχετικά με την Στεφανία…

Η Στεφανία Σωτηροπούλου μεγάλωσε στην Πάτρα. Μετά το Λύκειο μετακόμισε στην Αθήνα, για να σπουδάσει Κοινωνιολογία στο Πάντειο, όπου και ξεκίνησε σιγά σιγά να δημιουργείται μέσα της ουσιαστικότερη σχέση με την τέχνη. Παράλληλα με την Κοινωνιολογία και αφού δοκίμασε τον εαυτό της σε σεμινάρια υποκριτικής, αποφάσισε να σπουδάσει υποκριτική. Πέρασε στην Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Αυτή τη στιγμή είναι στο 3ο και τελευταίο έτος της σχολής, αν και η σχολή όπως και όλες οι καλλιτεχνικές σχολές, είναι κλειστή από τον Οκτώβρη. Η συμμετοχή της στη σειρά 42°C που θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Μαΐου στο Cosmote tv, αποτελεί την πρώτη της δουλειά. Καλοτάξιδη!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ