Από τις «Άγριες Μέλισσες» στην ταινία «In luck» ο Βασιλώττος – Αποκλειστικές πόζες από το backstage

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Ο τάχιστα ανερχόμενος Γιάννης Βασιλώττος που βλέπει τις…μετοχές του να χτυπάνε κόκκινο με την εντυπωσιακή και ξεχωριστή σύμπραξή του στις σαρωτικές «Άγριες Μέλισσες»του ΑΝΤ1, πρωταγωνιστεί στην μικρού μήκους ταινία «In luck»του καίριου σκηνοθέτη Θοδωρή Βουρνά και της Correct Creative Productions,με παρτενέρ του την ικανή Ευγενία Ξυγκόρου. «Τρύπωσα» στα backstage και «έκλεψα»για τα μάτια σου μόνο, ενδιαφέρουσες,αποκλειστικές φωτογραφίες της υποσχόμενης αυτής δουλειάς που αναμένουμε να δούμε με μεγάλο ενδιαφέρον. Πάμε στόρι;

Ένα αγόρι και ένα κορίτσι ζουν στα ερείπια ενός μελλοντικού κατεστραμμένου κόσμου, χωρίς να γνωρίζουν αν υπάρχουν άλλοι επιζώντες. Επειδή δεν μπορούν να προβλέψουν τις πιθανότητες της δικής τους επιβίωσης, αποφασίζουν να ξεχαστούν σε ένα παιχνίδι ζωής ή θανάτου και να αφήσουν τα πράγματα «στην τύχη»-εξού κι ο τίτλος In luck.

Η ταινία γυρίστηκε το 2020 και αναμένεται να βρει το δρόμο της στα φεστιβάλ και στις αίθουσες μέσα στο 2021. Τα γυρίσματα έγιναν στο exitnow.gr σε διεύθυνση φωτογραφίας των Zetel Skempris και Αποστόλη Ζυγούρη, σενάριο Νάνσυ Σπετσιώτη και σκηνοθεσία Θοδωρή Βουρνά. Οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα είναι του Βασίλη Νταγαδάκη. Καλοτάξιδοι να είστε παίδες!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι Θοδωρής Βουρνάς- Γιάννης Βασιλώττος έχουν συνεργαστεί εξαιρετικά και στην μεγάλη ταινία του πρώτου «Dissolved» που γυρίστηκε το καλοκαίρι με τον δεύτερο στον πρωταγωνιστικό ρόλο.Τις περιμένουμε και τις δύο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ