Υψηλάντη-Σοφιανός στο πρώτο κλικ από την «Υποχώρηση απ’ τη Μόσχα» που ετοιμάζει ο Κοέν στο θέατρο «Αργώ»

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Πρώτος αποκάλυψα πως ο πολυπράγμων Αλέξανδρος Κοέν θα ανεβάσει στο θέατρο “Αργώ”,σε πανελλήνια πρώτη,το δυνατό έργο του βραβευμένου συγγραφέα Γουίλλιαμ Νίκολσον «Υποχώρηση από τη Μόσχα»με πρωταγωνιστές την εξαίρετη Αιμιλία Υψηλάντη και τον έμπειρο Φίλιππο Σοφιανό,οι οποίοι θα έχουν πλάι τους τον καίριο Θύμιο Κούκιο, και πρώτος τώρα εξασφάλισα αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από την υποσχόμενη παραγωγή που θα ανέβει στα τέλη Οκτώβρη για να παίζεται κάθε Παρασκευή,Σάββατο και Κυριακή στο “ορμητήριο”της Υψηλάντη, στο Μεταξουργείο.Να σημειώσω εδώ πως την φωτογράφηση έκανε ο Πάτροκλος Σκαφίδας κι είναι εξαιρετικής αισθητικής, όπως και το ότι τα σκηνικά-κοστούμια της παράστασης θα υπογράψει η εμπνευσμένη Χριστίνα Κωστέα και τους φωτισμούς ο εύστοχος Αλέξανδρου Αλεξάνδρου.

Άραγε πόσο καλά γνωρίζουμε τον σύντροφό μας, τον άνθρωπο που έχουμε παντρευτεί; Κι άραγε αρκεί η αγάπη για να σώσει μια οικογένεια;Το έργο παρακολουθεί τη δυνατή ιστορία ενός συζύγου που αποφασίζει να είναι ειλικρινής μέσα στο γάμο του, και τις πρωτόφαντες επιπτώσεις που θα έχει αυτή του η ειλικρίνεια στη γυναίκα του και τον γιο του.

Μια ιστορία με χιούμορ και τρυφερότητα για το εφήμερο των ερωτικών σχέσεων. Μια παράσταση για τους τελειωμένους γάμους. Και τα νέα ξεκινήματα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ