Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός… μόνο στο enikos.gr – Αποκλειστικό backstage από την παράσταση του Ρώμα

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Ο πολυσχιδής Χάρης Ρώμας, μας δίνει ένα ξεχωριστό ραντεβού στο «Alhambra Art Theatre» από τον Οκτώβριο, ανεβάζοντας την θρυλική κωμωδία των…μαιτρ Νίκου Τσιφόρου – Πολύβιου Βασιλειάδη «Ο Κλέαρχος,η Μαρίνα και ο κοντός» σε δική του διασκευή και σκηνοθεσία! Ο ίδιος φυσικά θα πρωταγωνιστήσει στην υποσχόμενη δουλειά, έχοντας πλάι του, τους εξαίρετους Γιώργο Γαλίτη, Ευτυχία Φαναριώτη και Τάνια Τρύπη, καθώς και τους καίριους Βαγγέλη Δουκουτσέλη, Εύη Κολιούλη, Αντώνη Καλομοιράκη, Μαρία Κοκολάκη κι εγώ εξασφάλισα αποκλειστικό backstage από την φωτογράφηση που έγινε για την προώθηση της παράστασης.

Μέσα από μια ευφάνταστη υπερπαραγωγή, το Alhambra Art Theatre, εξοπλισμένο με ένα υπερσύγχρονο Σύστημα ανοικτού κυκλώματος μεταφοράς αέρα και τηρώντας στο έπακρο τους κανόνες υγιεινής για τους θεατές, υπόσχεται ότι θα χαρίσει σε όλη την οικογένεια, δύο ώρες αβίαστου γέλιου με την κωμωδία της χρονιάς, φροντίζοντας πάντα για την ασφάλειά τους.

Η θρυλική κινηματογραφική ταινία που γυρίστηκε το 1961 από την Φίνος Φιλμ (η οποία βασίστηκε στο ομώνυμο θεατρικό έργο), έφερε την υπογραφή του Νίκου Τσιφόρου στην σκηνοθεσία και στο σενάριο την υπογραφή του ιδίου σε συνεργασία με τον Πολύβιο Βασιλειάδη. Πρωταγωνιστές της ήταν οι μοναδικοί: Βασίλης Αυλωνίτης, Γεωργία Βασιλειάδου και Νίκος Ρίζος.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ:ALHAMBRA ART THEATRE PRODUCTIONS

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ