Νέο «πάντρεμα» των Υψηλάντη-Κοέν στο έργο «Υποχώρηση από τη Μόσχα» του Νίκολσον

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Ο πολυσχιδής Αλέξανδρος Κοέν «συναντά» ξανά θεατρικά την έμπειρη Αιμιλία Υψηλάντη μετά την άψογη συνεργασία τους στην «Επίσκεψη της γηραιάς κυρίας»! Σύμφωνα με έγκυρες πηγές μου το νέο «πάντρεμά»τους θα γίνει στο θέατρο «Αργώ»με το γερό έργο του βραβευμένου συγγραφέα Γουίλλιαμ Νίκολσον «Υποχώρηση από τη Μόσχα»που θα παρουσιαστεί σε πανελλήνια πρώτη,από τα τέλη Οκτωβρίου.Δίπλα της η Υψηλάντη θα έχει τον εξαίρετο Φίλιππο Σοφιανό και τον καίριο Θύμιο Κούκιο. Τα σκηνικά και τα κοστούμια της παράστασης θα υπογράφει η εμπνευσμένη Χριστίνα Κωστέα και τους φωτισμούς ο εύστοχος Αλέξανδρου Αλεξάνδρου.

Άραγε πόσο καλά γνωρίζουμε τον σύντροφό μας, τον άνθρωπο που έχουμε παντρευτεί; Κι άραγε αρκεί η αγάπη για να σώσει μια οικογένεια;

Το έργο παρακολουθεί τη δυνατή ιστορία ενός συζύγου που αποφασίζει να είναι ειλικρινής μέσα στο γάμο του, και τις πρωτόφαντες επιπτώσεις που θα έχει αυτή του η ειλικρίνεια στη γυναίκα του και τον γιο του.

Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι στο θέατρο «Αργώ» ο ταλαντούχος Αλέξανδρος Κοέν θα παρουσιάσει από το νέο έτος το αριστουργηματικό έργο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ «Τρωίλος και Χρυσηίδα»με νέους ηθοποιούς και άξιους συντελεστές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ