Παπαδοπούλου-Μπέζος: Νέο… απαράδεκτο «πάντρεμα» στο θερινό «Άλσος»

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤου ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗΠολλά λέγονται, πολλά γράφονται και πολλά …κυκλοφορούν.Ποια είναι όμως η αλήθεια για την νέα υπερπαραγωγή που πρόκειται να φιλοξενήσει το θεϊκά ανακαινισμένο θερινό «Άλσος »του Πεδίου του Άρεως; Πρώτος είχα αποκαλύψει πως θα δούμε σε αυτό επιθεώρηση που θα γράψει η εξαιρετική Δήμητρα Παπαδοπούλου,η οποία και θα συνσκηνοθετήσει τη δουλειά με τον Φωκά Ευαγγελινό. Πρώτος είχα προδώσει πως μαζί της θα είναι ο Σπύρος Παπαδόπουλος ως…πρώτο αντρικό βιολί και πρώτος στη συνέχεια πως εκείνος έκανε πίσω.

Στην… διαδρομή «έσκασε» η είδηση πως τη θέση του πήρε ο καλός Θοδωρής Αθερίδης, μα πριν λίγο έμαθα από εγκυρότατη πηγή πως δεν έκλεισε στη δουλειά και πως …πρώτο βιολί θα είναι τελικά ο έμπειρος Γιάννης Μπέζος. Η Δημητρούλα και ο Γιάννης των «Απαράδεκτων»θα…χτυπήσουν ξανά μαζί στην παραγωγή του Ηλία Μαροσούλη, ενώ στην …dream team έχουν κλείσει και ο Κώστας Κόκλας και ο Θανάσης Αλευράς. Μα όλα εγώ; Όλα!

Γερός άσσος στη διανομή ο Παύλος Χαικάλης! Ξεχωριστά να αναφέρω πως στην φιλόδοξη υπερπαραγωγή θα συμπράξει ο σημαντικός μας Γιώργος Κωνσταντίνου που ήταν και ο πρώτος που έκλεισε για αυτή!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ