Στο «Προσκήνιο» ο «Θείος Βάνιας» και ο «Ιππόλυτος» του Δημήτρη Καραντζά

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤου ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗREAL BOMB. Θυμάσαι που τον περασμένο Σεπτέμβριο σου «πρόδιδα» πως ο εξαιρετικός Δημήτρης Καραντζάς πρόκειται να ανεβάσει από το φθινόπωρο του 2020 και μετά τον«Ιππόλυτο» του Ευριπίδη και τον «Θείο Βάνια»του Άντον Τσέχοφ; Έκτοτε έκανα… έρευνες και κόντρα έρευνες για να μάθω τον χώρο που θα αγκαλιάσει το διπλό φιλόδοξο «χτύπημα»του χαρισματικού σκηνοθέτη και επιτέλους έβγαλα άκρη!

Και οι δύο αυτές υποσχόμενες παραγωγές πρόκειται να παρουσιαστούν στο φιλόξενο «Προσκήνιο» της οδού Καπνοκοπτηρίου!Και όπως είχα από τότε «προδώσει»ο «Ιππόλυτος»θα προηγηθεί για να δώσει σκυτάλη στον «Θείο Βάνια»! Στην πρώτη δουλειά θα δούμε τους εξαίρετους Στεφανία Γουλιώτη, Αλεξία Καλτσίκη, Θεοδώρα Τζήμου, Μιχάλη Σαράντη κλπ.

Πάμε και «Θείο Βάνια»: Στον θίασο ανήκουν οι άξιοι Χρήστος Λούλης, Γιώργος Γάλλος, Θεοδώρα Τζήμου, Ηρώ Μπέζου κλπ. Θα επανέλθω με οποιαδήποτε δυνατή εξέλιξη υπάρξει!

ΠΑΜΕ…ΤΡΕΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣΓια την ώρα πάντως ο Καραντζάς κάνει εντατικότατες πρόβες για τις «Τρεις αδελφές» του Άντον Τσέχωφ που ανεβάζει στο θέατρο «Βεάκη» στις 17 Ιανουαρίου, δικό μου αποκλειστικό κι αυτό.

Στην παράσταση που αναμένει με μεγάλη ανυπομονησία από το θεατρόφιλο κοινό πρωταγωνιστούν οι Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Αιμίλιος Χειλάκης, Αθηνά Μαξίμου, Μαρία Κεχαγιόγλου, Ορφέας Αυγουστίδης, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Σύρμω Κεκέ, Γιάννης Κλίνης, Αινείας Τσαμάτης, Ευδοξία Ανδρουλιδάκη, Νίκος Μάνεσης, Υβόννη Μαλτέζου και Δημήτρης Πιατάς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ