• Το εξαιρετικό «Σπασμένο γυαλί» επιστρέφει με ανανεωμένη διανομή στο θέατρο «Πόλη»

  10:59 πμ, Πέμπτη 01 Αυγ 2019 10:59 πμ, Πέμπτη 01 Αυγ 2019

  ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

  Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

  Έπειτα από τη µεγάλη καλλιτεχνική αλλά κι εμπορική επιτυχία που σηµείωσε τον περασμένο χειμώνα τη, το βραβευμένο με Olivier Award έργο του Άρθουρ Μίλλερ «Σπασμένο Γυαλί», επανέρχεται στη σκηνή του θεάτρου Πόλη, από τις 3 Οκτωβρίου, σε σκηνοθεσία της εξαίρετης Άσπας Καλλιάνη, από τις Θεατρικές Επιχειρήσεις Τάγαρη. Και μάλιστα με ανανεωμένη διανομή αφού στη νέα εκδοχή του «Σπασμένου γυαλιού» πλάι στον άξιο Γιάννη Βούρο και την ικανότατη Παναγιώτα Βλαντή θα δούμε τον έμπειρο Χάρη Σώζο ,την καλή Βάσω Γουλιελμάκη και την καίρια Ελίνα Μάλαμα. Σου έχω και αποκλειστικό ενσταντανέ από τον ανανεωμένο θίασο!

  Στο έργο αυτό, μια από τις πιο σημαντικές και ώριμες δουλειές του Μίλλερ, ο συγγραφέας ψυχαναλύει ένα γάμο και μας δείχνει όλα αυτά που μας κρατούν ακίνητους τη στιγμή που θα έπρεπε να δράσουμε. Όλους τους φόβους και τα μυστικά που μας κρατούν καθηλωμένους σε μια πραγματικότητα, μια σχέση, μια δουλειά που δεν μας ταιριάζει. Πολλές φορές δεν αντιδρούμε επειδή φοβόμαστε το άγνωστο. Άγνωστο όμως είναι το μέλλον μας ακόμη και αν μείνουμε εκεί που είμαστε!

  Υπόθεση του έργου:

  Στην Νέα Υόρκη του 1938, την νύχτα των κρυστάλλων που οι Ναζί έσπασαν όλα τα μαγαζιά των Εβραίων, η Σύλβια Γκέλμπεργκ ξαφνικά παραλύει. Χωρίς κανένα παθολογικό αίτιο, μένει ακίνητη από τη μέση και κάτω. Μπορεί ένα κοινωνικό γεγονός να επηρεάσει τόσο την υγεία κάποιου; Ή μήπως η αιτία βρίσκεται στον γάμο της με τον Φίλλιπ; Ο Δόκτωρ Χάιμαν θα σκάψει όσο πιο βαθειά αντέχει στα μυστικά της οικογένειας προκειμένου να την βοηθήσει. Αυτό όμως που θα βρει, μπορεί να μας βοηθήσει όλους.

  Πρωταγωνιστούν:

  Γιάννης Βούρος, Παναγιώτα Βλαντή, Χάρης Σώζος,

  Βάσω Γουλιελμάκη, Ελίνα Μάλαμα

  Ταυτότητα Παράστασης:

  Σκηνοθεσία: Άσπα Καλλιάνη

  Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης

  Κοστούμια: Ντένη Βαχλιώτη

  Φωτογραφίες: Μαριλένα Αναστασιάδου

  Γραφιστική επιμέλεια: Πέτρος Παράσχης

  Πρεμιέρα: 3 Οκτωβρίου 2019

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα