H «Μαμά®» …μετακομίζει στο «Βασιλάκου»

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

ΜΠΟΡΕΙ να…σπάει πόρτες στο θέατρο «Θησείον»η παράσταση «Μαμά®»που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Σουλεϊμάν με τις Ελένη Καστάνη-Ευγενία Σαμαρά να αρέσουν πολύ,τον Οκτώβριο όμως η εν λόγω δουλειά θα…μετακομίσει στο θέατρο «Βασιλάκου»για να παίζεται εκεί Δευτέρες- Τρίτες!

Πάμε να στα πω από την αρχή!Με το …καλημέρα έγινε sold out η δουλειά αυτή για την οποία έγραψα πρώτος [ναι, είμαι γουρλής,να μη τα ξαναλέμε] και με…sold out πέφτει η αυλαία της για φέτος στις 3 και 4 Ιουνίου! Για αυτό η People αποφάσισε να την επαναλάβει και του χρόνου,για λίγες παραστάσεις [;] σε νέα όμως στέγη που δεν είναι άλλη από το φιλόξενο «Βασιλάκου»!

Το «Μαμά®» της Marta Barcelo, κέρδισε κοινό και ειδήμονες και προχωρά ακάθεκτο λοιπόν-δικαίως βεβαίως βεβαίως! Αξίζει να θυμίσω ότι την μετάφρασή του έχει κάνει η…μαιτρ Μαρία Χατζηεμμανουήλ και την σκηνοθεσία του Γιώργος Σουλεϊμάν που μας κέρδισε με την γερή «Ουρανία»του!

Σκηνογραφία – ενδυματολογία Ηλένια Δουλαδίρη,φωτισμοί Ζωή Μολυβδά Φαμέλη ,πρωτότυπη μουσική Θέμης Καραμουρατίδης.Φωτογραφίες: Νίκος Ζήκος.Artwork: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς Βοηθός Σκηνοθέτη: Σπύρος Σιακαντάρης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ