Με «Κούκλες» στον Πειραιά ο Νικόλας Ανδρουλάκης!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Νέο εξαιρετικό «χτύπημα» ετοιμάζει ο πολυσχιδής, ταλαντούχος Νικόλας Ανδρουλάκης που κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στο χώρο! Στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, και πιο συγκεκριμένα στο εμβληματικό Βιεννέζικο Φουαγιέ του, σχεδιάζει κάτι ιδιαίτερο και φιλόδοξο.

Με ένα ensemble από έξι Νόρες θα ανεβάσει τις «Κούκλες», μια χειραφετημένη μεταγραφή του Κουκλόσπιτου του Ίψεν. Στις 21 Γενάρη θα δοθεί μαθαίνω η πρεμιέρα με «κέρινες αμαζόνες» την Ιώβη Φραγκάτου, την Κατερίνα Μισιχρόνη, την Αναστασία Παντούση, τη Ναταλία Δήμου, την Αντιγόνη Σταυροπούλου και μία ακόμη ηθοποιό που θα επιλέγει από ακρόαση που θα κάνει στο Δημοτικό Πειραιά.

Τον ίδιο και τον Γιάννη Σοφολόγη θα τους δούμε σε ρόλους χειραγωγών και υπηρετών αυτής της Κούκλας με τα έξι πρόσωπα. Την παραγωγή κάνει ο Ανδρουλάκης με τη «συμμορία» Ντουέντε, τη νέα του καλλιτεχνική ομάδα με στόχο θεατρικές συνεργασίες και όχι μόνο. Με το καλό λοιπόν!

-Σου έχω και άλλα νέα για τον… μαραθωνοδρόμο Νικόλα Ανδρουλάκη! Σε σε δυο βδομάδες τελειώνει η γερή Μ.Α.Ι.Ρ.Ο.Υ.Λ.Α. στο Bios και Νοέμβρη θα ανεβάσει στο Tempus Verum του Λάλου το έργο «Κύριος και Κυρία Λοτ» της Αντιγόνης Σταυροπούλου. Το έγραψε πέρυσι στο στούντιο νέων συγγραφέων του Εθνικού όπου είναι μέλος ο Ανδρουλάκης! Μα όλα εγώ; Καλή συνέχεια Νικόλα!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ