Βιτριολικός Ζαχαράτος σε «πάντρεμα» έκπληξη με Θεοφάνους!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Ζαχαράτος…βιτριολικός. Ή μάλλον πιο … βιτριολικός από ποτέ. Για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που…παχαίνει ανά επεισόδιο του Nomads! Για τον Γιάννη Αϊβάζη και το… πατσοκοίλι του στο «Survival»!Για τη σειρά «Τατουάζ» που θυμίζει…μεταγλωττισμένο κι έχει συνέχεια κ…υς και β…α.Για την Μελίνα Ασλανίδου που δεν θα την αναγνωρίζει ούτε η…μνήμη του κινητού της από τις αλλαγές που έχει κάνει.Για την Καινούργιου που και… φόνος να γίνεται,η τρέσα μένει τρέσα. Για τον Άδωνη με τη φωνή…κούκλας του Εξορκιστή. Για τον…Παίδαρο Βασίλη Κικίλια που είναι πλάι στην…τυχερή Τζένη. Για τον…Πινόκιο Τσίπρα «Να’τος ο Πινόκιο να’τος,όλο άγνοια γεμάτος».Για την Βίσση «Την είδες με την Αλόη;Έκρυψα το πρόσωπό μου για να μη με δεις».Για την Θεοδωρίδου που είναι … τραγουδίστρια-λαμπατέρ.Για τον Λε Πα- βαμπίρ του λαϊκού τραγουδιού.Για την Σαπουντζάκη που είναι η μόνη μαζί με την…Ελισάβετ που επέζησαν και που είχε δεχτεί …σεξουαλική παρενόχληση από τον Αρταξέρξη,ενώ της έμεινε το εισιτήριο του …Τιτανικού γιατί δεν την άφησε η μαμά της να ταξιδέψει.Πιο …βιτριολικός, πεθαίνεις!

Ε,ναι,από που θα ξεκινούσα το κείμενο για το ζηλευτό «πάντρεμα»Τάκη Ζαχαράτου- Γιώργου Θεοφάνους στον ατμοσφαιρικό, εξαιρετικά καλαίσθητο μα και φιλόξενο Baraonda που τους «αγκαλιάζει» κάθε Παρασκευή και Σάββατο,με το κοινό να τους αποθεώνει για τις επιδόσεις τους!

ΜΟΝΑΔΙΚΟ το show των δύο τους και εξαιρετική η «χημεία»τους.Ο σαρωτικός Ζαχαράτος ξεκινά το πρόγραμμά του με τραγουδάρες από το «Cabaret»-κάνει… ζέσταμα για τον Φεβρουάριο που θα «χτυπήσει»στο Παλλάς με την Τάμτα!- και όχι μόνο,για να «περάσει»σε σάτιρα προσώπων της καθημερινότητάς μας όπως τα άνωθεν! Δεν χαρίζεται πουθενά και…κανείς δεν του γλιτώνει-σε κείμενα δικά του με την επιμέλεια του καίριου Πάνου Έξαρχου-βάζει στο «παιχνίδι»και τον Θεοφάνους- άλλο που δεν θέλει κι αυτός! -και το δίδυμο είναι… εκρηκτικό. Ή μάλλον ζηλευτά εκρηκτικό!

ΣΑΡΩΝΕΙ τη σκηνή με μπρίο και κέφι … διαολεμένο ο Ζαχαράτος.Τραγουδά,παίζει, σατιρίζει,χορεύει,συγκινεί,ενθουσιάζει κι όταν έρχεται η ώρα των μιμήσεων…κλαις από τα γέλια.Διάφορα και διαφορετικά «πρόσωπα»,μοναδικές «μεταμορφώσεις», έξοχες επιδόσεις.Κορυφαία στιγμή όταν, ύστερα από πρόταση του Θεοφάνους τραγουδά ως Μοσχολιού μο-να-δι-κά την «Κόκκινη γραμμή». Κόβει την ανάσα με την αλήθεια του και «απογειώνει»το κοινό,στέλνοντας φιλιά ψηλά στη Βίκυ…

ΣΤΑ καλύτερά του ο Γιώργος Θεοφάνους μοιάζει να απολαμβάνει το «πάντρεμά»του με τον Ζαχαράτο και την «χημεία»τους. Οι μεγάλες επιτυχίες του-κι είναι τόσες πολλές- «ανεβαίνουν»στη σκηνή με εκείνον στο πιάνο και τους άξιους τραγουδιστές Παναγιώτη Ραφαηλίδη,Παναγιώτη Τσαφάρα-σημείωσε το όνομα!-,Ασπασία Θεοφίλου και Όλγα Βενετσάνου σε γερές ερμηνείες τους.Στο… μενού τα πάντα με τον Ζαχαράτο στο … τιμόνι και τα παιδιά πλάι του.Sixties και κινηματογραφικά κομμάτια,λαϊκά και αρχοντορεμπέτικα.Χορταστικότατο το πρόγραμμα που σκηνοθέτησε ο έμπειρος- εξαίρετος Δημήτρης Παπάζογλου με τους Μαρία Γεροδήμου,Μαριάννα Μαυριανού, Ζωή Βατίστα,Εύα Σταμάτη,Φένια Ζαχαρίου και Αλεξάνδρα Σπύρου να χορεύουν τέλεια. Καίριες οι ενορχηστρώσεις του Γιώργου Ζαχαρίου.Ένα πρόγραμμα που «λέει»τρελά! Εγώ θα ξαναπάω-τρέχοντας δε.Σπεύσατε!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ