Ο «Μπαμπάς» σπάει πόρτες και κάνει… ποδαρικό στο «Ελληνίς»!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Σαρώνει ο περίφημος… Μπαμπάς των Ρήγα-Αποστόλου και από ότι μαθαίνω ετοιμάζεται και για ένα γερό…ποδαρικό. Η δυνατή μαύρη κωμωδία του ισχυρού διδύμου ξεκίνησε πολύ δυναμικά την ανά την Ελλάδα περιοδεία της, φέρνοντας απανωτά sold out και κρατώντας τα…πρωτεία από τις υπόλοιπες παραγωγές που «ταξιδεύουν» στη χώρα -στην δεύτερη θέση μαθαίνω πως βρίσκεται η «Ιφιγένεια» του Αιμίλιου Χειλάκη-.

Την Παρασκευή ο σπαρταριστός και βιτριολικός «Μπαμπάς» θα…χτυπήσει Πετρούπολη, το Σάββατο το βράδυ Σοφικό και την Κυριακή πρόκειται να παιχτεί στο υπέροχο «Σινέ Ελληνίς» των Αμπελοκήπων που «ανοίγει» και για άλλες θεατρικές παραστάσεις όπως «αλίευσα»! Όσοι Αθηναίοι λοιπόν θέλετε να δείτε την έξτρα ανανεωμένη βερσιόν του «Μπαμπά» -με «νέους» την Άννα Παναγιωτοπούλου, τον Παύλο Χαϊκάλη, τον Πρόδρομο Τοσουνίδη, τον Νίκο Πολυδερόπουλο και τον Αλέξανδρο Ρήγα! -τρέξτε!

Να σημειώσω ότι η …dream team αποτελείται αλφαβητικά από τους Μπέσυ Μάλφα, Δημήτρη Μαυρόπουλο, Σοφία Μουτίδου, Άννα Παναγιωτοπούλου, Θωμά Πανδή, Νίκο Πολυδερόπουλο, Αλέξανδρο Ρήγα, Πρόδρομο Τοσουνίδη, Θανάση Τούμπουλη, Παύλο Χαϊκάλη, Παρθένα Χοροζίδου και Κωνσταντία Χριστοφορίδου. Μετά το «Ελληνίς» ο «Μπαμπάς» θα συνεχίσει τις επιτυχημένες «τσάρκες»του σε όλη την Ελλάδα, με πρώτη στάση μετά την Αθήνα,την Βέροια. Μα όλα εγώ; Όλα!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ