Η Ανδρίτσου σκηνοθετεί τον Ηλιόπουλο!

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

ΜΠΟΡΕΙ το ανανεωμένο θέατρο «Ριάλτο-Αλεξανδράκης» να φιλοξενεί επιτυχέστατα από Τετάρτη έως και Κυριακή την θεϊκή μαύρη φάρσα των Ρήγα-Αποστόλου «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις  Παρασκευή», από τις 16 Ιανουαρίου όμως θα «αγκαλιάζει» άλλη μια γερή παραγωγή!

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές μου κάθε Δευτέρα και Τρίτη θα φιλοξενεί τον νέο μονόλογο του ικανότατου Γιώργου Ηλιόπουλου «Πώς να καταστρέψετε τη ζωή σας», που σκηνοθετεί η πολυσχιδής Βασιλική Ανδρίτσου, με τον ίδιο τον Ηλιόπουλο ερμηνευτή. Πρόκειται για μια μοντέρνα, τρελή,αφοπλιστική αληθινή κωμωδία – τόσο αληθινή που ο καθένας εύκολα θα αναγνωρίσει κομμάτια του εαυτού του. Η παράσταση που φτιάχνει με μεράκι η Ανδρίτσου έχει πολλές κινηματογραφικές αναφορές και είναι «ντυμένη» με μουσικές από ταινίες. Θέλετε… πρόγευση;

Μας την δίνει ο ίδιος ο συγγραφέας «Αν η ζωή σου ήταν ταινία ποια θα ήθελες να είναι; Αν η δική σας ζωή ήταν ταινία ποια θα διαλέγατε; Προσπάθησες πολλές φορές να καταστρέψεις τη ζωή σου  και δεν τα κατάφερες; Σιχάθηκες να ζεις μέσα στην ευτυχία και στην καλοπέραση; Βαρέθηκες αυτό το αυτάρεσκο χαμόγελο της επιτυχίας στο πρόσωπο σου; Κουραστικές να είσαι μόνιμα ευτυχής – δεν θέλεις πια να προκαλείς με την ευδαιμονία σου; Θέλεις να είσαι κι εσύ ένας φυσιολογικός άνθρωπος όπως όλοι οι διπλανοί σου; Δοκίμασες νέες τεχνικές, ακολούθησες συμβουλές φίλων, ανατολίτικες πρακτικές; Είδες tutorial στο You Tube αλλά δεν τα κατάφερες; Σταματά να ταλαιπώρησε! Υπάρχει λύση ! Η νέα επαναστατική μέθοδος που λειτουργεί 100% Μιλώ για εγγυημένη καταστροφή και δεν κάνω πλάκα!

Είμαι ο Γιώργος – κάποτε ήμουν ένας ευτυχισμένος άνθρωπος – είχα μια ζωή παραμυθένια Και κατάφερα να τα κάνω όλα σκόνη. Αυτή μου τη γνώση θέλω να την μοιραστώ μαζί σου! Η μέθοδός μου λειτουργεί γιατί είναι αληθινή! Μη χάνεις άλλο χρόνο –  η καταστροφή σε περιμένει κι εγώ μπορώ να στην δώσω! Έλα τώρα κι αν πραγματικά θέλεις;Να καταστρέψεις τη ζωή σου – εγώ μόνο ξέρω και μπορώ!».

«Πως να καταστρέψετε τη ζωή σας»

του Γιώργου Ηλιόπουλου

Μονόλογος με τον Γιώργο Ηλιόπουλο

Σκηνοθεσία: Βασιλική Ανδρίτσου

Βοηθός σκηνοθέτη: Μαριλού Κατσαφάδου

Γραφιστικά: Θοδωρής Σαράφης                                                                                         

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ