Στο… Fight Club, γλυκιά μου συμπεθέρα!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ.

Την… παλεύετε ή όχι; Χλωμό, ξέρω! Και εγώ επίσης! Όπως και οι περισσότεροι άρρενες της δυνατής σειράς «Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα…» που έφτιαξε ο «δαιμόνιος» Λευτέρης Παπαπέτρου. Θα δούμε λοιπόν κάποιους από αυτούς που «ντύνονται» με συνέπεια οι Αυγουστίνος Κούμουλος και Βαγγέλης Πιτσιλός να καταφεύγουν σε… fight club για να ξεδώσουν! Εκεί θα δούμε και τον αστυνομικό που παίζει εξαιρετικά ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, αλλά δεν κάνει να… προδώσω περισσότερα-τον ξέρετε τον Παπαπέτρου τι «σφίγγα» είναι! Οι απαντήσεις θα δοθούν σε τέσσερα επεισόδια που θα δούμε τις στις 12 και 19 Δεκεμβρίου και στις αρχές Γενάρη. Θέλετε… πρόγευση φωτογραφική; Ιδού αποκλειστικές πόζες!

ΠΟΛΛΑ τα μυστικά και γεροί οι άσσοι που έχει στο μανίκι ο Λευτέρης Παπαπέτρου και τώρα είναι που… αρχίζει το «πανηγύρι»-στα δύο πρώτα επεισόδια έγινε η γνωριμία με τους έρωτες και τέθηκαν τα… θεμέλια πάνω στα οποία θα «σηκωθεί» μια εντυπωσιακή και γεμάτη ανατροπές και εκπλήξεις ιστορία. Λάβετε θέσεις λοιπόν γιατί τα καλύτερα έρχονται με πρωταγωνιστές τους εξαίρετους Μαρία Καβογιάννη, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Aλέξανδρο Λογοθέτη, Ζέτα Μακρυπούλια, Θοδωρή Κατσαφάδο, Ιωάννα Μαυρέα, Στέλλα Γκίκα, Παντελή Καναράκη, Νίκο Κάπιο. Μαζί τους οι: Chalil Alizada, Γιάννης Αθητάκης, Αλέξανδρος Βάρθης, Βασίλης Γιακουμάρος, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Στεφανία Γκουρνέλου, Πολυτίμη Κανέλλου, Μπάμπης Κλαλιώτης, Αυγουστίνος Κούμουλος, Ορνέλα Λούτη, Ματίνα Νικολάου, Δώρα Παπαδάτου, Βαγγέλης Πιτσιλός, Σπύρος Σαραφιανός, Τίνα Τράκου, Κυριάκος Τσιάμης.

ΣΤΟ γύρισμα του fight club, έλαβαν μέρος επίλεκτοι αθλητές των πολεμικών τεχνών: Ο Δημήτρης Τριανταφύλλης, παγκόσμιος πρωταθλητής του καράτε. Ο Παναγιώτης Κοντός, μαύρη ζώνη στο brazilian jiu jitsu. Ο Αντώνης Παππάς, καφέ ζώνη στο bjj. Οι επίλεκτοι μωβζωνάδες και εκπαιδευτές Βασίλης Θέμης, Πάνος Καρμίρης και Γιώργος Πέρδικας. Ο μπλεζωνάς εκπαιδευτής Γιώργος Ψαλτόπουλος και ο διακεκριμένος αθλητής του ΜΜΑ Αδριανός Στόκας. Στον ξεχωριστό ρόλο του “Νταμαριού” ο Χρήστος Κελλετζιάν, διεθνής αθλητής του judo, brazilian jiu jitsu και ΜΜΑ! Όχι, δεν τα ξέρω εγώ αυτά-είχα… υποβολείο!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ