Η σημερινή απαγορευμένη ατζέντα του Μπουζ 21/11/2016

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Διαβάστε τις σημερινές σημειώσεις στην ατζέντα του Μπουζ.

 

Μπορεί για την ώρα να πρωταγωνιστεί στο «Μόλις χώρισα» που ανέβασε στο «Κιβωτός» ο Βασίλης Μυριανθόπουλος, ήδη όμως έχει κάνει θερμότατες συζητήσεις για το επόμενο εξαιρετικά δελεαστικό «χτύπημά» της. Πηγές μου λένε ότι θα είναι η… Evita Peron στο top μιούζικαλ «Εβίτα» που πρόκειται να δούμε  σε σκηνοθεσία του πολυπράγμονα Δημήτρη Μαλισσόβα. Οι ίδιες πηγές μου λένε πως η παράσταση θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά-χωρίς να βάζω… χέρι στη φωτά. Να θυμίσω εδώ ότι ο Κωνσταντίνος Ρήγος εμπιστεύτηκε πρώτος θεατρικά την Μπουλέ «κλείνοντάς» την στο «Cabaret» του, ενώ τελευταία φορά την απολαύσαμε στο απαιτητικό είδος του μιούζικαλ στο «Sweet Charity»του θεάτρου Badminton.

ΓΙΑ  την ώρα γίνονται εκτενείς συζητήσεις για το ποιοι θα συμπρωταγωνιστήσουν μαζί της στους ρόλους του Περόν και του Τσε. Στο τραπέζι των συσκέψεων έχουν πέσει πολλά ονόματα, χωρίς ακόμα να είναι κάτι σίγουρο. Θα επανέλθω με τις λεπτομέρειες, αλλά δεν ήθελα να χάσω την είδηση Μπουλέ – Εβίτα!        

ΞΕΡΩ ότι περιμένεις τις απαντήσεις στα… κουίζ που ανέβασα στο fb και υποσχέθηκα να «παίξουν» στην Απαγορευμένη αλλά οι εξελίξεις είναι πολλές και «κλειδώνω» τα θέματά μου, για να μην βγω φάουλ. Τα λέμε!  

 

 

Δεν θα παίξει τελικά στον «Ιβάνοφ» του Τσέχοφ που έχει… στα σκαριά ο Αλέξανδρος Κοέν, η Ελισάβετ Μουτάφη. Μπορεί να είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό μαζί του να συμπρωταγωνιστήσει με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στο δυνατό έργο του Τσέχοφ, τελικά όμως δεν της το επιτρέπουν οι τηλεοπτικές υποχρεώσεις της.

Οι πληροφορίες μου τη θέλουν να «έκλεισε» να παίξει με τους Μέμο Μπεγνή και Τάνια Τρύπη στη νέα σειρά του Δημήτρη Αρβανίτη «Music Mall», για την οποία μπαίνουν στο φουλ οι μηχανές προκειμένου να τη δούμε μέσα στη χρονιά. Αναμένουμε λοιπόν…

 

 

 

Τα γενέθλιά της είχε χθες η υπερδραστήρια Νταίζη Λεμπέση, κόρη του σπουδαίου θεατρικού επιχειρηματία Γιώργου Λεμπέση που μας λείπει πολύ και της «δαιμόνιας» Νινέτας Λεμπέση που συνεχίζει να δρα δυναμικά μαζί με την καίρια κόρη της και δεν μπορούσαν παρά να είναι στο πλάι της πολλοί και άξιοι ανθρώπου του θεάτρου -και όχι μόνο…

Στο υπέροχο«ID»που έγινε το κάλεσμα υπό το άγρυπνο «βλέμμα» του Νεκτάριου Σκαμνάκη είδαμε τους Ζωή Λάσκαρη, Σταμάτη Κραουνάκη, Γιάννη Βούρο, Αλέξανδρο Ρήγα, Όλγα Πολίτου, Χριστίνα Πολίτη, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου κλπ. Πάρε γεύση από το φωτογραφικό υλικό μας! Πολύχρονη Νταίζη και να’ σαι πάντα τόσο αποτελεσματική και πολύτιμη  στο θέατρο!

 

 

 

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα το γύρισμα για το βιντεοσκοπημένο υλικό που θα παιχτεί στην υποσχόμενη παράσταση «Μπαμπά,μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» που έρχεται στο «Ριάλτο-Αλεξανδράκης».

Που έγινε το συγκεκριμένο γύρισμα; Σε… νεκροταφείο μια οι σκηνές έχουν να κάνουν με την… κηδεία του περίφημου Μπαμπά, ο οποίος…παίζει και στον τίτλο. Μάλφα,  Μαυρόπουλος,Χοροζίδου,Παλαντζίδης, Μουτίδου,Καναράκης,Χριστοφορίδου,  Κωστής,Πανδής,Αβραμίδης και η Χρυσούλα Διαβάτη αψήφησαν το τσουχτερό κρύο και το…σκηνικό και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο γύρισμα, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του Αλέξανδρου Ρήγα που έχει γράψει το έργο με τον Δημήτρη Αποστόλου και υπογράφει την σκηνοθεσία της δουλειάς. Πάρτε μια δυνατή πρόγευση απο τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν πριν απο λίγο.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ