Η σημερινή απαγορευμένη ατζέντα του Μπουζ 23/6/2016

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Διαβάστε τις σημερινές σημειώσεις στην ατζέντα του Μπουζ.

Μας είχε λείψει πολύ από το γυαλί η χαρισματική Καίτη Κωνσταντίνου που έγινε γνωστή στο πλατύ κοινό παίζοντας έξοχα την δαιμόνια Σωσώ στα σαρωτικά «Εγκλήματα» του Παπαπέτρου, αλλά τα νέα είναι εξαιρετικά ευχάριστα.

Η άξια ηθοποιός που είχε ρίξει το βάρος της στο θέατρο κι είχαμε να την χαρούμε στο γυαλί από το Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο, «έκλεισε» να πρωταγωνιστήσει στη φιλόδοξη σειρά «Η μαμά λείπει σε ταξίδι για δουλειές» που γράφει η Άννα Χατζησοφιά και πρόκειται να σκηνοθετήσει η Φωτεινή Κοτρώτση για το Mega Κύπρου και το δικό μας Star.

Στην σειρά θα ντυθεί την μητέρα της πρώην συζύγου του βασικού ήρωα (Λεωνίδας Καλφαγιάννης), η οποία αναγκάζεται να συγκατοικήσει μαζί του για να μεγαλώσουν μαζί τα παιδιά που έκανε μαζί του η κόρη της η οποία μετατίθεται στο εξωτερικό (Άννα Μονογιού).

Κολλητός του φίλος είναι ένας προχωρημένος φιλοσοφημένος τύπος (Άρης Σερβετάλης), ενώ μητέρα της νέας συντρόφου του είναι μια κομμώτρια (Άβα Γαλανοπούλου). Γερή διανομή το δίχως άλλο!

Αναμένουμε τα καλύτερα και φυσικά ανυπομονούμε για την επάνοδο της εξαίρετης Καίτης Κωνσταντίνου!

 

 

 

 

Πρώτος σου π��όδωσα ότι ο Μανούσος Μανουσάκης… μαγειρεύει κάτι ενδιαφέρον θεατρικά για τον «Ακάδημο» και τώρα επανέρχομαι για να σε ενημερώσω για την δυνατή…ομάδα που έκλεισε να στηρίξει το «στοίχημά»του.

 

Στις «Πρωταγωνίστριες» που ετοιμάζει με όρεξη για το θέατρο της οδού Ιπποκράτους θα δούμε τους ικανούς Γιώργο Παρτσαλάκη, Σωτήρη Καλυβάτση, Υρώ  Λούπη, Σπύρο Μεριανό, Πέτρο Ξεκούκη, Ιουλία Καλογρίδη, Πέτρο Πέτρου.

Μαζί τους θα… χτυπήσει και μια υπέροχη κυρία του θεάτρου Δέσποινα Στυλιανοπούλου!

Ένας μεγάλος «άσσος» για τον θίασο που έφτιαξε ο Μανούσος Μανουσάκης είναι το δίχως άλλο η έμπειρη Δέσποινα Στυλιανοπούλου που ενθουσιάστηκε όταν της έγινε η πρόταση να συμπράξει στην δουλειά!

Ο Μανουσάκης θα κάνει τη σκηνοθεσία, η Άννα Μαχαιριανάκη τα σκηνικά-κοστούμια, ο Μανώλης Μανουσάκης την μουσική επιμέλεια.

Η πρεμιέρα θα γίνει μέσα στον Οκτώβριο.

 

 

 

Σιγήν ιχθύος τηρούν στο κανάλι του Αμαρουσίου για τη μεταμόρφωση που θα κάνει η λαμπερή και αποτελεσματική Μαρία Μπεκατώρου στον τελικό του “Your Face Sounds Familiar”!

Οι πρόβες της γίνονται, μου λένε, κεκλεισμένων των θυρών και υπάρχει…ομερτά για να μην «καεί» η έκπληξη!

Το μόνο που κατάφερα να «αλιεύσω» είναι ότι η υπέροχη Μαρία θα … ντυθεί μια τοπ ελληνίδα τραγουδίστρια που εκτιμά και θαυμάζει ιδιαίτερα!

Μέχρι εκεί…

 

 

 

 

Από τις καλύτερες ηθοποιούς της νεότερης γενιάς η Σταυρούλα- Μελισσάνθη  Μάκρα, που κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στον χώρο και που άρεσε πολύ σε κοινό και ειδήμονες ως Άννα Φρανκ στο «Ημερολόγιο της Άννας Φρανκ» που είδαμε στο Χυτήριο από τον Αλέξανδρο Κοέν,ετοιμάζει ένα γερό «χτύπημα»!

Θα παίξει στην εξαιρετική «Αγγέλα»του Γιώργου Σεβαστίκογλου που θα παρουσιάσει τον χειμώνα στο Altera pars του ο Πέτρος Νάκος. Ο ίδιος ο Νάκος θα κρατήσει τον ρόλο του Λάμπρου, η Αγγελική Κόντου αυτόν της Αγγέλας και η Σταυρούλα-Μελισσάνθη θα ερμηνεύσει την Φανή. Μαζί τους θα δούμε τους  Αργυρώ Τσιριτα, Ειρήνη Τσιριγώτη, Κική Στουρου, Μελανία Μπαλτσίδου, Γιάννη Ζέρβα, Δημήτρη Βούτση, Γιώργο Βασιλόπουλο, Έλενα Καστανά.

 

 

 

 

 

Ακόμα δεν ξεκίνησε η σειρά του δαιμόνιου Λευτέρη Παπαπέτρου και έγιναν ήδη επεισόδια μεταξύ των πρωταγωνιστριών του Ζέτας Μακρυπούλια-Μαρίας Καβογιάννη; Όχι, και μην…χαίρεστε-σας ξέρω!-άδικα. Απλά «παίζω»στον τίτλο,με την είδηση που… αλίευσα η οποία αφορά την δουλειά!

Τα επεισόδια της σειράς θα είναι αυστηρά δώδεκα, έμαθα! Τι άλλο μου αποκάλυψαν; Ότι είναι ήδη…γραμμένα! Ναι,η γνωστή τελειομανία του Λευτέρη Παπαπέτρου… ξαναχτύπησε κι έχει έτοιμο το «πακέτο», για να μπει Αύγουστο για γυρίσματα και Νοέμβριο να…σκάει μύτη. Δεν υπάρχει!

 

 

 

 

Πρώτος σου έγραψα ότι ο άξιος Δημήτρης Λιγνάδης θα «ντυθεί»τον Κρέοντα στην κατά Λιβαθινό      «Αντιγόνη»που ετοιμάζει για την Επίδαυρο το Εθνικό Θέατρο σε συμπαραγωγή με το ΚΘΒΕ και τον ΘΟΚ και τώρα επανέρχομαι με φωτό του,όπου αποδεικνύεται ότι τον… γδύνεται τον ρόλο κι όχι τον «ντύνεται»!Ναι, φυσικά και «παίζω»με το ότι για τις ανάγκες της εν λόγω υποσχόμενης παράστασης ο εξαίρετος ηθοποιός θα βρεθεί ημίγυμνος στην σκηνή!

Πως λέμε Ο Βασιλιάς είναι γυμνός; Ε,εδώ έχουμε με τον…ημίγυμνο Βασιλιά,που όπως βλέπετε έχει εξαιρετική «φόρμα»μια και ο Λιγνάδης και γυμνάζεται και προσέχει πολύ την διατροφή του,για να διατηρεί καλή γραμμή! Να…επιστρέψω στα της «Αντιγόνης»τώρα που θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουλίου στους Δελφούς για να παιχτεί στηνΕπίδαυρο στις 15-16 Ιουλίου!Η διανομή έχει ως εξής[με αλφαβητική σειρά]  Μπέτυ Αρβανίτη, Δήμητρα Βλαγκοπούλου, Κώστας Καστανάς, Αντώνης Κατσαρής, Αναστασία-Ραφαέλα Κονίδη, Μαρία Κωνσταντά, Δημήτρης Λιγνάδης,  Βασίλης Μαγουλιώτης, Νίκος Μπουσδούκος, Αστέρης Πελτέκης, Μαρία Σκούντζου, Ευτυχία Σπυριδάκη, Λυδία Τζανουδάκη, Στέλα Φυρογένη, Αντωνία Χαραλάμπους, Γιάννης Χαρίσης

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ