Ρήγας στο enikos.gr: «Να γιατί έστειλα εξώδικο στην Παναγιωτοπούλου»

Του Βασίλη Μπουζιώτη 

«Μιλήσαμε με την Άννα Παναγιωτοπούλου μετά από την επιστολή που έγραψα για αυτή και ανεβάσατε στο enikos.gr. Βρεθήκαμε στο σπίτι της στην Θεσσαλονίκη και υποσχέθηκε ότι θα ανακαλέσει άμεσα. Δεν το έκανε,όπως δεν το έχει κάνει τόσο καιρό. Την αναζήτησα στο τηλέφωνο, έστειλα μηνύματα για να δοθεί ένα τέλος σε όλο αυτό που ζω μετά από την δριμεία επίθεσή της μέσα απ’την συνέντευξη στα “Αποκαλυπτικά”  και δεν έκανε καμία κίνηση…Δεν μπορούσα να περιμένω άλλο. Από το Καλημερούδια του Mega έστειλα ένα τελευταίο “μήνυμα” λέγοντας ότι είναι κρίμα να καταλήξουμε στα στούντιο της Ευελπίδων αλλά ακόμα και μετά από αυτό δεν με πήρε τηλέφωνο,δεν εμφανίστηκε! Αναγκάστηκα να στείλω το εξώδικο λοιπόν, γιατί όλη αυτή η άγρια ιστορία μου έχει κάνει κακό. Πρέπει να ανακαλέσει η Άννα, σας έλεγα και στην Realnews. Αν δεν ανακαλέσει, ξεκαθάριζα στην συνέντευξή μας, θα κινηθώ νομικά! Ούτε από αυτό πτοήθηκε,ούτε από όσα με ευγένεια είπα στην πρωινή εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου χθες…Μου υποσχέθηκε,         μου ορκίστηκε ότι θα ανακαλέσει και δεν το έκανε. Δεν μπορούσα να μείνει άπρακτος για αυτό και αποφάσισα να στείλω εξώδικο».

Ο Αλέξανδρος Ρήγας τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του πριν από λίγο ήταν εξαιρετικά πικραμένος και οργισμένος για το όλο «σκηνικό». Μετά από τη συνάντηση που είχε με την Άννα Παναγιωτοπούλου και τα λόγια που αντάλλαξαν ήταν σίγουρος πως θα ανακαλέσει με άμεση δήλωσή της που δεν ήρθε ποτέ.

Εκείνος της είχε ζητήσει να πάρει πίσω όσα είπε για κλοπή και απάτη κι εκείνη τον είχε βεβαιώσει ότι θα το κάνει,για αυτό και βγήκε ο Σταμάτης Φασουλής με δήλωσή του σε ρεπόρτερ από την επίσημη πρεμιέρα του «Θάνατου του εμποράκου» και είπε ότι οι δυό τους τα είχαν βρει.

Όλοι πίστευαν ότι θα έπεφτε η αυλαία σε αυτό το «σίριαλ», μα η πρωταγωνίστρια δεν έκανε την παραμικρή κίνηση, με αποτέλεσμα να σταθεί το εξώδικο που δημοσίευσε χθες αποκλειστικά στο star. gr. Τι μέλει γενέσθαι κανείς δεν το γνωρίζει. 

 

Δείτε επίσης:

Ο Ρήγας για την Παναγιωτοπούλου: Μου έδωσε το λόγο της ότι θα ανακαλέσει- BINTEO

Ρήγας για Παναγιωτοπούλου: «Αν δεν ανακαλέσει θα κινηθώ νομικά!»

Ρήγας – Παναγιωτοπούλου δύο ξένοι… στην ίδια πόλη

Αποκλειστικό:Η απάντηση του Ρήγα στην Παναγιωτοπούλου μέσω του enikos.gr

H Παναγιωτοπούλου ξεσπά για τον Ρήγα: Είναι ένα τέρας – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ