• Ρήγας – Μουτίδου λένε… πολύ κακές λέξεις

  5:00 μμ, Τρίτη 09 Φεβ 2016 5:00 μμ, Τρίτη 09 Φεβ 2016

  ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

  Του Βασίλη Μπουζιώτη

  Τι «μαγειρεύουν»ο πολυσχιδής Αλέξανδρος Ρήγας με την εξαιρετική κωμική-και όχι μόνο- ηθοποιό Σοφία Μουτίδου;Οι δύο τους που συνεργάστηκαν εξαιρετικά στο παρελθόν στο θέατρο και στην τηλεόραση, ετοιμάζονται για ένα διαφορετικό και άκρως ενδιαφέρον «πάντρεμα».Εκείνος στον ρόλο του θεατρικού παραγωγού του «Πολύ καλές λέξεις»και εκείνη ως ερμηνεύτριά του!

  Το enikos.gr εξασφάλισε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από την δουλειά και σου… προδίδει περί τίνος πρόκειται! Πάμε λοιπόν!

  ΕΝΑ φρέσκο, ιδιόρρυθμο, βρώμικο, αναρχικού τύπου κείμενο έρχεται να μας παρουσιάσει η ομάδα «ΔΕΛΤΑ» στο θέατρο Αλκμήνη, σε μια αίθουσα που διαμορφώθηκε ειδικά γι αυτό το έργο και βαφτίστηκε κιόλας σε«Α΄Νευρολογική», με πρωταγωνίστρια τη Σοφία Μουτίδου. Θες κι άλλα ξέρω!Πρόκειται για έναν μονόλογο - stand up comedy, στον οποίο ξετυλίγεται μπροστά μας η ιστορία μιας γυναίκας την ώρα που περιμένει στον προθάλαμο ενός διάσημου νευρολόγου… τόσο διάσημου που τους ασθενείς του τους επιλέγει έπειτα από casting… βλέπει μόνο τους πιο «ιδιαίτερους» και πιο διαταραγμένους και η πρωταγωνίστρια μας ελπίζει να είναι αυτή η τελική τυχερή η οποία θα κερδίσει 6 μήνες δωρεάν θεραπεία από τον διάσημο νευρολόγο – ψυχολόγο Τζέιμς Λόρενς καθώς και ένα έπαθλο 10.000 ευρώ.Προκειμένου να το επιτύχει αυτό εξομολογείται τα πάντα όλα που της έχουν σπάσει τα νεύρα, οι άντρες, το σεξ, η πολιτική, η θρησκεία, ο γάμος, ο έρωτας… όλο αυτό το ξέσπασμα μαγνητοσκοπείται από την κάμερα του βοηθού του νευρολόγου.

  ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ χρίζονται συνυποψήφιοι ασθενείς του προθαλάμου, ιδιαίτερα διαταραγμένες και αυτές προσωπικότητες, που αναμένουν την σειρά τους για τη δική τους οντισιόν και η πρωταγωνίστρια αποκτά έτσι έναν υγιή ανταγωνισμό και έχει την ευκαιρία να σπάσει τη σκηνική δράση και να δώσει μια διαδραστική νότα στην παράσταση, καθώς συνομιλεί, συμβουλεύεται, συμπορεύεται, συλλυπείται και μας θυμίζει ότι ψηλοί, κοντοί, ξανθοί, μελαχρινοί, τρελοί και λογικοί… συγκάτοικοι είμαστε όλοι στον σουρεαλισμό που λέγεται σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα. Η ηρωίδα της παράστασης όμως, δεν είναι τρελή… είναι μία απεγνωσμένη γυναίκα, μια γυναίκα που απλώς ελεύθερα βρίζει (όχι και τόσο αδίκως) για όλα όσα της πήγανε στραβά. Για όσα και όσους δεν μπορεί να αλλάξει, αποφασίζει απλά να τους «στολίσει»… με «Πολύ κακές λέξεις»!

  Κείμενο - Σκηνοθεσία: Ομάδα ΔΕΛΤΑ.Πρωταγωνιστεί: Σοφία Μουτίδου Συμμετέχει : ο Δημητρης Τσιώκος.Η πρεμιέρα θα δοθεί στις 10 Μαρτίου και θα παίζεται κάθε Παρασκευή—Σάββατο στις 23.00.Υ.Γ. Το θέαμα είναι ακατάλληλο για Ανηλίκους κάτω των 15 ετών.Ραντεβού στο θέατρο «Αλκμήνη»λοιπόν για τα καλύτερα-και κυρίως τα πιο… ακατάλληλα!

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα