«Πάγωσε» η «Βιρτζίνια», προχωρά ο… Ισμαήλ!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Και ενώ θριαμβεύει υποκριτικά στο «Dogville» που φιλοξενείται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο θέατρο «Ακροπόλ»-να πάτε,αν δεν πήγατε ήδη-, δέχεται καλά και κακά «μηνύματα».

Ο λόγος για την εξαίρετη και τιμημένη με το βραβείο Μελίνα Μερκούρη Γιούλικα Σκαφιδά που από τη μια έχει πικραθεί πολύ που «ναυάγησε» όπως πρώτος έγραψα στο facebook το ανέβασμα του «Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ» που θα βλέπαμε στο «Από Μηχανής Θέατρο»- μετά από δυόμιση μήνες πρόβες παρακαλώ!-κι από την άλλη είναι χαρούμενη που θα ξανακάνει σινεμά.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του enikos.gr έκλεισε να πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Ισμαήλ και Ρόζα» που ετοιμάζει ο Γιώργος Κορδέλλας με όρεξη και μεράκι.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο εξαιρετικό μυθιστόρημα του Γιαννέλη Θεοδοσιάδη που «έκλεψε»τους αναγνώστες με το στόρι του…      

Η αινιγματική Σμυρνιά γερόντισσα Ρόζα και ο πανίσχυρος Ισμαήλ ζουν επί δεκαετίες με το βάρος ενός μυστικού σημαδεμένου από τη βία της Μικρασιατικής Καταστροφής.

Το συλλεκτικό πάθος ενός αρχιτέκτονα, μια παλιά φωτογραφία και ένα νυφικό λερωμένο με αίμα γίνονται η αφορμή για ν’ ανασυρθεί η ιστορία τους από το παρελθόν και μαζί της κομμάτια της παρουσίας και της δράσης του ελληνισμού στη Μικρασία.  

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο  σε Ελλάδα-Τουρκία και την Μεγάλη Εβδομάδα η χαρισματική ηθοποιός θα βρίσκεται μαζί με το γερό τιμ συντελεστών στην Τουρκία, γεγονός που την κεντρίζει ιδιαίτερα όπως κι όλο το στοίχημα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ