Ο Λιγνάδης ψάχνει… Ιουλιέτα

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Πρώτος σου αποκάλυψα ότι ο αληθινά πολυπράγμων Δημήτρης Λιγνάδης που «ντύνεται» με δεινότητα τον Ριχάρδο τον 3ο στο Εθνικό και που «έκλεισε» να ενσαρκώσει Κρέοντα στην κατά Λιβαθινό «Αντιγόνη» το θέρος, θα «χτυπήσει» τον Οκτώβρη με «Ρωμαίο και Ιουλιέτα» στο Pantheon.

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν…μαγειρεύουν,για αυτό και ο υπερδραστήριος Λιγνάδης κάνει ακρόαση για το έργο του Σαίξπηρ-ναι, ναι από τώρα, όπως επίσης πρώτος σου έγραψα.

ΠΑΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Το θέατρο Pantheon πραγματοποιεί ΑΚΡΟΑΣΗ σε νέους και νέες, για τις ανάγκες του έργου του Σαίξπηρ “Ρωμαίος και Ιουλιέτα” του Ουίλιαμ Σαίξπηρ.

Η ακρόαση θα γίνει στο χώρο του θεάτρου, σε δύο φάσεις. Συγκεκριμένα:1η  ΦΑΣΗ:  Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, ώρα 10.00′ π.μ. αποκλειστικά για εφήβους (αγόρια και κορίτσια) από 14 έως και 17 ετών.

2η  ΦΑΣΗ: Δευτέρα 22 και Τρίτη 23 Φεβρουαρίου, ώρα 10.00’π.μ. αποκλειστικά για ηθοποιούς και χορευτές, που έχουν ερμηνευτική/σκηνική ηλικία 17 έως 22 ετών. Απαιτούμενα προσόντα οι δεξιότητες στην κίνηση και στο τραγούδι. Επιθυμητή, επίσης, η γνώση μουσικού οργάνου.

Η επιλογή θα γίνει μέσω βιογραφικών (απαραίτητη η επισύναψη αντιπροσωπευτικών  φωτογραφιών), που θα αποσταλούν στην διεύθυνση [email protected]  μέχρι τις 10-2-2016.Τα άτομα που θα επιλεγούν να συμμετάσχουν στην ακρόαση, θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά, για τα κείμενα, τα τραγούδια και την χορογραφία που θα πρέπει να ετοιμάσουν.

Σημειώνεται ότι η διαθεσιμότητα για πρόβες, θα πρέπει να είναι: Για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο, κατά διαστήματα.

Από Ιούλιο, μέσα Αυγούστου και μέχρι την πρεμιέρα, οι πρόβες θα γίνονται σε καθημερινή βάση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ