Η πολιορκία της Ζέτας για το Familiar

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

Του Βασίλη Μπουζιώτη 

Ναι, η Ζέτα Μακρυπούλια συναντήθηκε εκ νέου με τον «δαιμόνιο» Τζώνυ Καλημέρη,όπως ήδη θα ξέρεις,αλλά έγκυρες πληροφορίες μου λένε πως ούτε συμφωνία κλείστηκε, ούτε οι περίφημες υπογραφές έπεσαν.

Ο ισχυρός άντρας του ΑΝΤ1, την…πολιόρκησε προκειμένου να την «κλείσει» στην επιτροπή του «Your Face Sounds Familiar». Ήθελε να την προσθέσει στους ήδη γερούς άσους που έχει για αυτήν-Σταμάτη Φασουλή, Πέτρο Φιλιππίδη και Νίκο Μουτσινά!-αλλά οι πηγές μου λένε ότι εκείνη δεν «ψήθηκε» μια και θέλει να δοκιμαστεί πια σε άλλα «στοιχήματα» και να μην ξανακάνει σόου.

Εκείνος επιμένει, μου λένε πάντα οι πηγές μου και προσπαθεί να την… τουμπάρει, αλλά για την ώρα δεν έχει βγει κάτι απο όλο αυτό και ψάχνονται παράλληλα και για άλλη γυναίκα για να είναι πλάι στους τρεις άντρες της επιτροπής…Ζέτα είναι δύσκολοι καιροί και το «πακέτο» είναι σούπερ-με τον Φασουλή και τον Φιλιππίδη έχετε εξαιρετική σχέση και με τον Μουτσινά είσαι κολλητή…

Παραμένω στην Μακρυπούλια για να σε ενημερώσω ότι κι αυτή είναι υπ’ατμόν για το «θρίλερ» Παρτάλι, που είναι στα κόκκινα. Θέλει πολύ να κάνει αυτή τη σειρά και να συνεργαστεί και πάλι με τον Παπαπέτρου με τον οποίο έχουν δουλέψει  παλιότερα αλλά δεν σου λέω που-κρατάω κι εγώ το… μυστήριο, τι να κάνω;-και περιμένει να δει τι θα γίνει με τους απλήρωτους ηθοποιούς, αν θα λυθεί το πρόβλημα,για να μπει χωρίς ανάσα στα γυρίσματα…Αν τελικά γίνουν,που θέλω να πιστέυω και ελπίζω ότι θα γίνουν!

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές μου ναυάγησε η σειρά που θα γινόταν στον ΑΝΤ1 η οποία ήθελε την Ζέτα να ερωτεύεται έναν φούρναρη και να ζούνε ένα περίεργο, απρόβλεπτο έρωτα. Μην ρωτάς πως και γιατί,αλλά όλα δείχνουν πως και αυτή η σειρά θα μείνει στα…συρτάρια όπως και πολλές άλλες σε διάφορα κανάλια. Έρχεται και δεύτερη Ατζέντα με τηλεοπτικά νέα,μην τα θέλεις όλα στην πρώτη,ακόμα δεν ξύπνησα…

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ