Οικονομίδου-Μαξίμου ποζάρουν στο enikos.gr- ΦΩΤΟ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Θυμάσαι που πρώτος σου αποκάλυψα ότι η πολύ σημαντική πρωταγωνίστρια Ράνια Οικονομίδου θα παίξει στον άκρως φιλόδοξο «Ταρτούφο» που ετοιμάζει ο Αιμίλιος Χειλάκης στο «Κιβωτός»;

Ε, τώρα επανέρχομαι με αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό της ιδίας αλλά και της εξαιρετικής Αθηνάς Μαξίμου από τη δουλειά!   

 

Ύστερα από την επιτυχημένη συνεργασία τους στην παράσταση «Μόνος με τον Άμλετ», που παρουσιάστηκε πριν από σχεδόν δύο χρόνια στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, ο Αιμίλιος Χειλάκης και ο Μανώλης Δούνιας ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους, αυτή τη φορά για χάρη του Μολιέρου.

Θα ανεβάσουν το Φεβρουάριο στη σκηνή του Θεάτρου Κιβωτός τον «Ταρτούφο», την ίσως γνωστότερη θεατρική κωμωδία του Γάλλου συγγραφέα, σε μετάφραση Γιώργου Μπλάνα. Εκτός από ρόλο σκηνοθέτη, ο Χειλάκης θα αναλάβει και ρόλο πρωταγωνιστή, υποδυόμενος τον Ταρτούφο, έναν υποκριτής, έναν ανήθικο άνθρωπος που παριστάνει τον ηθικό.

Ένα ψευτοθρησκευόμενο επαρχιώτη που καταφέρνει να γοητεύσει με τις υποκριτικές επιδείξεις ευσέβειάς του τον Οργκόν, ένα πλούσιο Παριζιάνο αστό, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Άλκης Κούρκουλος.

Ο Οργκόν αποφασίζει, λοιπόν, να τον φιλοξενήσει σπίτι του, καθώς τον εμπιστεύεται με κλειστά μάτια και να τον κάνει γαμπρό του. Μαζί τους επί σκηνής θα δούμε τους: Αθηνά Μαξίμου, Φωτεινή Μπαξεβάνη, Ράνια Οικονομίδου, Άγγελο Μπούρα, Τσιμάρα Τζανάτο, Αλέξανδρο Βάρθη, Γιώργο Λιάντο και Φραγκίσκη Μουστάκη. Σκηνικά: Έλλη Παπαγεωργοκοπούλου. Χορογράφος: Θεμιστοκλής Παυλής. Βοηθός σκηνοθέτη: Δήμητρα Βαμβακάρη.

Ε,φυσικά και θα πάμε!

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ