• Η σημερινή απαγορευμένη ατζέντα του Μπουζ

  7:17 μμ, Παρασκευή 22 Ιάν 2016 7:17 μμ, Παρασκευή 22 Ιάν 2016

  Του Βασίλη Μπουζιώτη

  Διαβάστε τις σημερινές σημειώσεις στην ατζέντα του Μπουζ.

  Στην τελευταία χθεσινή Ατζέντα "ανέβασα" αποκλειστικές φωτογραφίες απο το φιλόδοξο Sweet Charity που έρχεται δυνατά στο Badminton με Καρύδη, Παπαδημητρίου, Μπουλέ και τώρα επανέρχομαι δριμύτερος με νέο υλικό (φωτό by Victoria Loli παρακαλώ!).

  Η Σμαράγδα θεά ως Charity σε τέλειες πόζες απο τη μια και απο την άλλη οι γεροί άρρενες της υπερπαραγωγής: Ζαλμάς, Μπεγνής, Αρβανίτης και Σβιτάιλο!

  Εδώ δεν χρειάζονται περιγραφές και κείμενο!

  Ιδού η Μαρία Σολωμού στην Οικογένεια Άνταμς δίπλα στον έξοχο Αντώνη Καφετζόπουλο! Πιο καυτή δεν γίνεται!

  Coming soon στο Βέμπο.

  «Σπάει ταμεία» το «Θεέ μου τι σου κάναμε;» στο θέατρο Γκλόρια για αυτό και υπάρχει η έντονη η σκέψη να «πάει» και του χρόνου.

  Τι κι αν Λαζόπουλος-Καβογιάννη δεν θέλουν να παίζουν δεύτερη χρονιά την ίδια παράσταση;

  Τι κι αν εκείνος φέρεται κλεισμένος στο «Βρετάνια» για τον επόμενο χειμώνα;

  Πηγές μου λένε ότι η μεγάλη επιτυχία του «Θεέ μου» έχει φέρει θερμές συζητήσεις για να συνεχίσει και του χρόνου στο θέατρο «Γκλόρια» πράγμα που σημαίνει ότι θα γίνουν πολλές ανατροπές επί ανατροπών-δες ντόμινο και είσαι μέσα.

  Θα μάθω και θα επανέλθω με το τι θα συμβεί τελικά.

  «Θανάση να πας στο Χόλυγουντ» έγραφα σε μια περασμένη Ατζέντα παραφράζοντας τον τίτλο του ξεκαρδιστικού Μάνα θα πάω στο Χόλυγουντ και ω, του θαύματος[!] ο Θανάσης Αλευράς θέλει πολύ να…αποδράσει στην Αμερική.

  Ρωτούσα να μάθω που θα «χτυπήσει» το καλοκαίρι ή αργότερα και έμαθα από εγκυρότατη πηγή ότι αρνήθηκε όλες τις προτάσεις που του έγιναν γιατί σχεδιάζει να φύγει Αμερική για ειδικά σεμινάρια-δεν σου προδίδω τι και πως ακόμα.

  Για δύο μήνες,μου λέει η πηγή,θα πάει και μαζεύει λεφτά για να πετύχει τον στόχο του. Όπως ο ρόλος που παίζει. Βγαλμένα από τη ζωή όλα…Με το καλό και να σκίσει,γιατί του αξίζουν μόνο τα καλύτερα.

  Για την ώρα τρέξτε στο «Ιλίσια» να τον απολαύσετε στη γερή κωμωδία της Δήμητρας Παπαδοπούλου, μαζί με την εξαιρετική Κωνσταντίνα Μιχαήλ που «παίζει» μαζί του και στο εξώφυλλο της Ατζέντας.

  Πάω να «κλείσω» Ατζέντα και «σκάει» είδηση με φωτό! Ναι, ναι πάλι για το «Sweet Charity» και ο λόγος αυτή τη φορά γίνεται για το ρόλο-έκπληξη που ανέλαβε στη δουλειά ο πολυπράγμων Ιβάν Σβιτάιλο. Θα… ντυθεί τον Big Daddy -ρόλο που κράτησε επιτυχώς ο «πολύς» Sammy Davis Jr. που είναι «φευγάτος»- σου έχω και αποκλειστική φωτό για να έχεις μια εικόνα! Σε χαιρετώ τώρα…

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα