• Η σημερινή απαγορευμένη ατζέντα του Μπουζ

  7:35 μμ, Τετάρτη 20 Ιάν 2016 7:35 μμ, Τετάρτη 20 Ιάν 2016

  Του Βασίλη Μπουζιώτη

  Διαβάστε τις σημερινές σημειώσεις στην ατζέντα του Μπουζ.

  Πρώτος σου «πρόδωσα» ότι ο Γιάννης Χουβαρδάς ετοιμάζει «Ορέστεια» για το καλοκαίρι και πρώτος έρχομαι να σου αποκαλύψω τώρα πως στη γερή διανομή που στήνει θα ανήκουν ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

  Ο «δαιμόνιος» σκηνοθέτης που αυτόν τον καιρό «τρέχει» τις πρόβες της «Όπερας της πεντάρας» για το «Παλλάς» και βλέπει τον «Ριχάρδο τον 3ο» του να κερδίζει τις εντυπώσεις στο Εθνικό, κάνει με μεγάλη προσοχή το ιδανικό καστ για το θερινό υποσχόμενο «χτύπημά» του και όπως όλα πλέον δείχνουν ετοιμάζει κάτι ξεχωριστό και μεγάλο…

  Το ότι έχει «κλείσει» Καραμπέτη-Μαρκουλάκη, λέει από μόνο του πολλά μια και πρόκειται για δύο ισχυρότατες μονάδες του θεάτρου μας.

  Να περιμένουμε κι άλλους «άσσους»;

  Περιμένουμε!

  Σε εντατικές πρόβες για την φιλόδοξη «Όπερα της πεντάρας» που ετοιμάζει ο Χουβαρδάς για το «Παλλάς» είναι η καλή Νάντια Κοντογεώργη.

  Όπως έγραψα πρώτος η Νάντια επιλέχτηκε απ’ τον Χουβαρδά για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Πόλυ Πίτσαμ κι έχει «βουτήξει»στα βαθιά σε αυτόν, για να κερδίσει ένα ακόμα «στοίχημα» στην καριέρα της. Το ότι τα γυρίσματα για το «Κάτω Παρτάλι» δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα και πλησιάζει η πρεμιέρα της «Όπερας» μήπως της δίνει την ευκαιρία να «χτυπήσει» κανονικά και σε αυτό κι όχι μόνο ως γκεστ πια; Όχι, μου λένε έγκυρες πηγές μου.

  Αν δοθεί το πράσινο φως απ’το Mega στις 31 Γενάρη,θα μπούνε για γυρίσματα στις 10 Φεβρουαρίου, πράγμα που σημαίνει ότι η Νάντια θα είναι στις γενικές και πιο απαιτητικές πρόβες της «Όπερας».

  Άλλωστε τα σενάρια των πρώτων επεισοδίων γράφηκαν ήδη,με το δεδομένο ότι η Νάντια δεν θα είναι παρούσα λόγω των θεατρικών υποχρεώσεών της Άρα; Άρα, αν πάνε όλα καλά και γίνουν τα νέα γυρίσματα της σειράς,η Βίβιαν-ο ρόλος που παίζει η Νάντια-θα «σκάσει μύτη» προς το φινάλε της. Κι αυτό, αν βρεθεί χρόνος και μόνο!

  Ο ακάματος καλλιτεχνικά Γιώργος Λιβανός έχει στα σκαριά δύο ακόμα παραγωγές για το πάντα φιλόξενο Studio Κυψέλης του.

  Σύμφωνα με πηγές του enikos.gr πρόκειται να παρουσιάσει τα γερά «Μαύρα τακούνια»του Γιώργου Χρονά και στη συνέχεια το καλό «Εφτά ζωές»της Κωνσταντίνας Δήμου. Πάμε από τα «Μαύρα τακούνια»;

  Είναι ένα ερωτικό κάτοπτρο το οποίο αντικατοπτρίζει αισθήματα, ένστικτα και εμπειρίες. Ο κόσμος τους είναι πραγματικός και συμπαγής και συνδέεται με πικρά δάκρυα και μοναξιά… Επειδή υπάρχει αλήθεια δεν δημιουργούνται μύθοι, τίποτα δεν είναι φανταστικό και γι’αυτό δεν φθείρεται….

  Ο έρωτας είναι μια αυθαίρετη και αθέλητη επιλογή τους.Πρόσωπα τα οποία κατοικούνται από λαγνεία και δελεάζονται από την καταστροφή…Ο ένας είναι καταδικασμένος να υπάρχει μέσα στον άλλον.

  Οι γυναίκες βλέπουν στον καθρέφτη τη ζωή που σταματά, τη χαμένη νεότητα, την ομορφιά από τις στιγμές που χάθηκε, τον πόνο.. Καταλαβαίνουν την ευτυχία αφού την χάσουν.Και σχοινοβατούν τελετουργικά προς το πένθος.Το εξαιρετικό κείμενο του Χρονά σκηνοθετεί ο Γιώργος Λιβανός με τους ικανούς Νότα Παρούση, Ελένη Μπέη,Νίκο Χαλατζίδη κα.

  Στην συνέχεια το «Θεατρίνων Θεατές» θα… χτυπήσει με τις«Επτά ζωές»της Κωνσταντίνας Δήμου. Στην μαύρη κωμωδία πρόκειται να δούμε τους έμπειρους Πάνο Κατέρη, Βίβιαν Βαλσάμη, Παναγιώτη Κατσικη και Στεφάνια Γκουρμέλου.

  Μια και ο λόγος όμως για το Studio Κυψέλης αξίζουμε να σημειώσουμε ότι το δυνατό «Leonardo's ring» πήρε παράταση ενός μήνα και μπορείτε να το χαρείτε μέχρι τις 24 Φλεβάρη.

  Η εκδίκηση του… καλού,λέγεται αυτό!Ποιό; Ότι η γερή παράσταση- πρόταση«Όλοι ένα»που έφτιαξε με ψυχή ο «θεός» Σταμάτης Κραουνάκης πήρε παράταση λόγω της μεγάλης καλλιτεχνικής και εμπορικής επιτυχίας που γνωρίζει!

  Τέλος Γενάρη θα έριχναν αυλαία και πάνε για τέλος Φλεβάρη[δες 27/2]για να μην σου πω ότι θα «φάνε»και τον Μάρτη! Και πώς να μην γίνουν ουρές,πώς να μην πάρει παράταση η παραστασάρα [τέτοια είναι και μην με πεις σε παρακαλώ υπερβολικό!] αφού όσοι πάμε,πάμε και ξαναπάμε και λειτουργεί ζηλευτά το «από στόμα σε στόμα».Τι,δεν πήγες ακόμα; Τρέξε!

  Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21.00 ο μέγιστος Σταμάτης Κραουνάκης «τα σπάει»σε ένα απόλυτο one man show. Ok,μόνο του δεν τον λες όταν έχει πλάι του μερικά από τα πιο άξια και ταλαντούχα τέκνα-προσοχή στον τόνο!-της νέας γενιάς!ΧρήστοςΓεροντίδης, Σάκης Καραθανάσης Κώστας Μπουγιώτης, Γιώργος Στιβανάκης, Χάρης Φλέουρας «δίνουν ρέστα».Καθένας τους ξεχωριστός και όλοι μαζί μια δυνατή «ομάδα», από αυτές που ξέρει να φτιάχνει ο Κραουνάκης! Φτάνουν τα λόγια.Τρέξε στο «Κακογιάννης»…

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα