Έτοιμη για την Όπερα, χλωμό το Παρτάλι!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ.                       

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

Του Βασίλη Μπουζιώτη 

Σε εντατικές πρόβες για την φιλόδοξη «Όπερα της πεντάρας» που ετοιμάζει ο Χουβαρδάς για το «Παλλάς» είναι η καλή Νάντια Κοντογεώργη.

Όπως έγραψα πρώτος η Νάντια επιλέχτηκε απ’ τον Χουβαρδά για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Πόλυ Πίτσαμ κι έχει «βουτήξει»στα βαθιά σε αυτόν, για να κερδίσει ένα ακόμα «στοίχημα» στην καριέρα της. Το ότι τα γυρίσματα για το «Κάτω Παρτάλι» δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα και πλησιάζει η πρεμιέρα της «Όπερας» μήπως της δίνει την ευκαιρία να «χτυπήσει» κανονικά και σε αυτό κι όχι μόνο ως γκεστ πια; Όχι, μου λένε έγκυρες πηγές μου.   

Αν δοθεί το πράσινο φως απ’το Mega στις 31 Γενάρη,θα μπούνε για γυρίσματα στις 10 Φεβρουαρίου, πράγμα που σημαίνει ότι η Νάντια θα είναι στις γενικές και πιο απαιτητικές πρόβες της «Όπερας».

Άλλωστε τα σενάρια των πρώτων επεισοδίων γράφηκαν ήδη,με το δεδομένο ότι η Νάντια δεν θα είναι παρούσα λόγω των θεατρικών υποχρεώσεών της Άρα; Άρα, αν πάνε όλα καλά και γίνουν τα νέα γυρίσματα της σειράς,η Βίβιαν-ο ρόλος που παίζει η Νάντια-θα «σκάσει μύτη» προς το  φινάλε της. Κι αυτό, αν βρεθεί χρόνος και μόνο!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ