«Nine» και το φθινόπωρο;

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

Του Βασίλη Μπουζιώτη 

Μπορεί η αυλαία του ισχυρού «Nine» να έπεσε την Κυριακή, πηγές του enikos.gr όμως λένε ότι ο «δαιμόνιος» Γιάννης Παπαθεοχάρης σκέφτεται να το επαναλάβει το φθινόπωρο, ανοίγοντας με αυτό την χειμερινή σεζόν 2016-17.

Πληροφορίες μου λένε ότι ενημέρωσε για αυτή του την ιδέα και τον Γιάννη Κακλέα και τους πρωταγωνιστές της δουλειάς και υπάρχει ένα ζεστό κλίμα.

Άμεσα θα επανέλθει με επίσημη πρόταση,ούτως ώστε να τους «κλείσει»  για ένα  περιορισμένο αριθμό παραστάσεων-δες Οκτώβρη μια και μετά θα …πάρει σκυτάλη,όπως πρώτος σε ενημέρωσα το «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» του Λιγνάδη-. Μόλις μπούνε οι υπογραφές θα σε ενημερώσω. Άμεσα!

ΤΙ άλλο να σου πω; Κακλέας-Χαραλαμπόπουλος «μαγειρεύουν» την νέα εκδοχή του «Σιρανό ντε Μπερζεράκ» που θα κάνουν το καλοκαίρι-χέρι στην φωτιά δεν βάζω για το με ποιόν, πως και        που, αλλά το έχουν αποφασίσει!-,ενώ ψάχνουν και στέγη για το «Ημέρωμα της στρίγκλας», χωρίς να έχουν προχωρήσει ακόμα σε άλλους συντελεστές. Τον Σαίξπηρ τον θέλουν πολύ…

ΣΟΥ έχω κι άλλη πληροφορία. Ο πολυσχιδής Γιάννης Κακλέας συναντήθηκε πρόσφατα με τον διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Στάθη Λιβαθινό. Δεν ξέρω τι κουβέντιασαν,τι είπαν, αλλά σίγουρα θα είναι άσσος για την πρώτη κρατική σκηνή μας να έχει Κακλέα στο μενού του επόμενου χειμώνα…

Ναι, θα επανέλθω!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ