• Οι πρώτες φωτογραφίες του γερού «Ισορροπιστή»

  2:09 μμ, Δευτέρα 18 Ιάν 2016 2:09 μμ, Δευτέρα 18 Ιάν 2016

  ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

  Του Βασίλη Μπουζιώτη

  Πρώτος σε είχα ενημερώσει πως ο χαρισματικός Δημήτρης Πιατάς θα γίνει άμεσα…

  Ισορροπιστής αεροσκαφών και σου είχα «ανεβάσει»μια φωτό, τώρα όμως επανέρχομαι με νέο άκαυτο υλικό απ’ την φιλόδοξη δουλειά που είναι παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας και θα παιχτεί στον φιλόξενο Πολυχώρο Αθηναίας για 17 μόνο παραστάσεις από την 1η Φεβρουαρίου μέχρι και τις 8 Μαρτίου κάθε Κυριακή στις 20.00 και Δευτέρα-Τρίτη στις 21.00 Το έργο του άξιου Θόδωρου Θεοδωρίδη «Ισορροπιστής αεροσκαφών» σε παραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, μετά την πολύ επιτυχημένη πορεία του ως θεατρικό αναλόγιο στην Καβάλα, «πετάει» ως θεατρική παράσταση για την Αθήνα.

  Ο εξαίρετος Δημήτρης Πιατάς σκηνοθετημένος από τον καλλιτεχνικό διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας Θοδωρή Γκόνη, θα παρουσιάσει μαζί με τον Αλέξανδρο Τούντα και τον Ανδρέα Ανδρέου την κωμωδία του Θόδωρου Θεοδωρίδη «Ισορροπιστής αεροσκαφών».

  Θες και λίγα λόγια για το έργο; Ο Αλέξανδρος Ελεφάντης είναι ένας καθημερινός άνθρωπος, που ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά σε μια επαρχιακή πόλη και η συμμετοχή του στα διοικητικά της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας τον φέρνει αντιμέτωπο με μια πρωτοφανή και απίστευτη πρόκληση. Αλλάζει κυριολεκτικά η ζωή του, αρχικά με γεγονότα και καταστάσεις που δεν τα είχε φανταστεί ούτε στα πιο τρελά του όνειρα τα οποία όμως στη συνέχεια εξελίσσονται σε έναν τρομακτικό εφιάλτη.

  Με αυτοβιογραφικά στοιχεία που μπλέκονται γλυκά με τη μυθοπλασία, ο ισορροπιστής αεροσκαφών ισορροπεί ανάμεσα στη φαντασία και στην πραγματικότητα με την ακρίβεια και την επιδεξιότητα κινέζου ακροβάτη.

  Ενώ έρχεται αρχικά αντιμέτωπος με έναν ιδιότυπο αλλά σκληρό ρατσισμό, η διαφορετικότητά του μετατρέπεται ανέλπιστα σε ένα πολύτιμο όσο και εξαιρετικά προσοδοφόρο (όπως αποδεικνύεται) πλεονέκτημα.

  Η ιστορία έχει σασπένς αλλά κυρίως άφθονο γέλιο, μεγάλο κομμάτι του οποίου προέρχεται από τον ανελέητο αυτοσαρκασμό του πρωταγωνιστή της.

  Και μη ξεχνάτε ποτέ όλοι εσείς που ταξιδεύετε με το αεροπλάνο ότι για μια άνετη και ασφαλή πτήση δεν αρκούν μόνον οι καλές καιρικές συνθήκες κι ένας έμπειρος πιλότος αλλά απαιτείται πάντα η ικανότητα και η δεξιοτεχνία ενός ισορροπιστή αεροσκαφών…

  Κείμενο: Θόδωρος Θεοδωρίδης

  Σκηνοθεσία: Θοδωρής Γκόνης

  Σκηνικά-Κοστούμια: Ελένη Στρούλια

  Φωτισμοί: Τάσος Παλαιορούτας

  Βοηθός σκηνοθέτη: Ανδρέας Ανδρέου

  Ερμηνεύει ο Δημήτρης Πιατάς

  Συμμετέχουν ο Αλέξανδρος Τούντας και ο Ανδρέας Ανδρέου

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα