Χτυποκάρδια στο Παρτάλι

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

Του Βασίλη Μπουζιώτη 

Τέτοιο τηλεοπτικό θρίλερ δεν έχει ξαναγίνει. Και δεν φτάνει που γίνεται…κόλαση με αυτό, παίζουν και διάφορες «αρβύλες» και μπερδεύουν το όλο… σκηνικό.

Λοιπόν, το «έργο» έχει ως εξής: Στις 11/1 θα ληφθεί η οριστική απόφαση για το μέλλον της σπαρταριστής σειράς του Λευτέρη Παπαπέτρου.        

Ή θα χώσει κάποιος μεγαλο-μέτοχος χρήματα για να πληρωθούν οι ηθοποιοί για την 2η χρονιά και θα μπουν στο…καπάκι για γυρίσματα του τρίτου κύκλου,ή θα…πέσει οριστικά η αυλαία της τοπ σειράς που αγαπήσαμε.

Υπάρχουν πιέσεις για να γίνει το πρώτο και να μην χάσει το κανάλι τον τόσο μεγάλο «άσσο» του,αλλά κανείς δεν ξέρει…             

Όσο για το αν θα «μετακομίσει» το «Παρτάλι» στον ΑΝΤ1 ή όχι,οι πληροφορίες μου λένε ότι η πρόταση έγινε στον Λευτέρη Παπαπέτρου, αλλά δεν το θεωρεί σωστό να κινηθεί ανάλογα και δεν θα πραγματοποιήσει το εν λόγω…μετακόμιση!

Δεν ετοιμάζει όμως νέα σειρά η οποία θα έχει να κάνει και πάλι με…χωριό, όπως γράφηκε κι ακούστηκε.Υπήρξε μια σκέψη, λόγω της εν λόγω μετακίνησης να μετονομάσουν το Παρτάλι σε…     κάτι άλλο και να διαφοροποιηθούν στοιχεία του για να μην υπάρξουν προβλήματα με το Mega, αλλά μετά την άρνηση του Παπαπέτρου δεν προχώρησε τίποτα. Ρεζουμέ; Ή θα συνεχιστεί στο Μεγάλο Κανάλι,ή …ξεχάστε το, το Παρτάλι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ στο αποκλειστικό. Οι ίδιες πηγές μου λένε ότι ο Τζώνυ Καλημέρης στο ένα και μοναδικό ραντεβού που έκαναν με το Λευτέρη Παπαπέτρου του εκδήλωσε την επιθυμία του να ανήκει του χρόνου στο δυναμικό του ΑΝΤ1.

Για την ακρίβεια του ζήτησε να ετοιμάσει κάτι γερό για τον Οκτώβριο του ’16 και εκείνος το βλέπει πολύ θερμά.

Θα επανέλθω με λεπτομέρειες,γιατί πρέπει πρώτα να ξεκαθαριστεί το τι θα γίνει με το «Παρτάλι».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ